Se eksempler på opgaver vi har løst for vores kunder

Læs kundecases fra forskellige brancher. Få mere at vide om, hvordan vi har hjulpet små, mellemstore og store virksomheder med bedre ledelse.

CfL rådgivning

Kundecases

Relationer, motivation og en smule Jung

E-handelshuset Hesehus har i samarbejde med CfL fået styrket relationer, kommunikation og handlekraft. Læs om et forløbet, der satte lederne på både tanke- og praktisk arbejde.

ALDIs turbo turnaround

Ny strategi, nye processer, nye butikker, nye varer og meget mere. ALDI har ændret på alt, og over 300 ledere været igennem et skræddersyet forløb. Læs, hvordan CfL har rådgivet virksomheden.

Dagrofas nye anatomi

Dagligvarekoncernen Dagrofa havde behov for bedre sammenhæng i deres performance managementsystem og fik hjælp af CfL. Resultatet blev en konkret model, der taler til både hoved, hjerte og fødder.

Colas: Den strategiske ledergruppe

Ledergrupper bliver typisk fanget i diskussioner om drift. Læs historien om en ledergruppe, der er gået fra operationelt til strategisk mindset.

Historien om ALDIs modige turnaround

Står du foran en turnaround, så lær af Finn Tang, CEO i ALDI Danmark. Grundelementerne er en klar mission omsat til fem must win battles. Læs her hvordan.

Har du spørgsmål?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager

T: +45 2565 9000
M: her@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik