Der findes ikke én universal beslutningsstil, der er bedst – det afhænger af positionen. Få et indblik i, hvad der skal til for at lykkes med ledelsesredskabet Decision Dynamics Decision Styles™.

Decision Styles™ afdækker lederes og ledergruppers foretrukne måder at træffe beslutninger på og sammenligner beslutningsstilen med en best-in-class profil for det pågældende lederniveau. På den måde kan det hjælpe den enkelte leder eller hele ledergruppen med at blive mere effektive beslutningstagere. Du kan også bruge værktøjet til at udvælge den bedste interne eller eksterne lederkandidat til en given lederstilling samt forberede ledertalenter på lederopgaven.

 

Formålet med Decision styles™

Du får indblik i de væsentlige faktorer i beslutningstagning og i, hvordan ledelsesredskabet Decision Styles™ kan bidrage til at kvalificere disse beslutninger. Du bliver klædt på til at hjælpe ledere til at blive mere bevidste om, hvilke beslutningsvaner de skal tillægge sig, og hvilke beslutningsuvaner de skal give slip på for at blive en succes i deres lederrolle.

 

Hvordan og hvem kan anvende Decision Styles™

Dette kursus henvender sig til alle medarbejdere eller HR–konsulenter, som arbejder professionelt med:

Lederudvikling
Personlig udvikling
Talentvurdering
Lederevaluering
Rekruttering af ledere
Teambuilding i ledergrupper
Teambuilding i beslutningsfora/organisationsudvikling


Hvem bruger Decision Styles™

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: NCC Construction Danmark A/S, Novozymes A/S, Københavns Kommune, spinoff og MOTION.

Decision Styles™ er et godt værktøj til brug for teamudvikling i en ledergruppe, da behovet for forskellige kompetencer på forskellige ledelsesniveauer bliver tydeliggjort. Samtidig giver det et fælles sprog og en god forståelse for kollegers tilgange til information og beslutninger.

Lead HR Partner Pernille Alberg, DONG Energy

 

Hvordan får jeg adgang til Decision Styles™ ?

For at kunne anvende Decision Styles™ skal du gennemgå et certificeringskursus på 2 + 1 dag hos CfL. Mellem modul 1 og 2 skal du gennemføre en hjemmeopgave, hvor du anvender Decision Styles™ begrebsramme.

Det er en forudsætning for at deltage i certificeringskurset, at man forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning, medmindre man har grundkursus i test fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

Hvad koster Decision Styles™

Certificering:

Medlemmer: 14.800 kr. / Andre: 17.400 kr.

Pris pr. test:

Decision Styles™-profil og –rapport: 450 kr. (ex. moms)

Decision Styles™-udviklingsrapport: 450 kr. (ex. moms)

CfL forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.

Kursusmaterialer