CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS) er en personlighedstest, der afklarer kandidatens tilgang til opgaver og kolleger i relation til det aktuelle job.

 

På denne måde sikrer I et optimalt match til stillingen og vigtig viden om, hvilke personlighedstræk I eventuelt skal være opmærksomme på i forhold til den nyansatte medarbejder.

Formålet med CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS)?

CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS) sikrer struktur og passende indblik i kandidatens personlighed i de rekrutteringer, hvor en stor og dybdegående personlighedstest er for omfattende.

Hvordan og hvem kan anvende CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS)?

Værktøjet og kurset henvender sig til alle personalemedarbejdere eller HR-konsulenter, som arbejder professionelt med rekruttering af:

  • Servicemedarbejdere
  • Produktionsmedarbejdere
  • Timelønnede
  • Vikarer
  • Trainees/elever
  • Stillinger med kortere rekrutteringsproces

 

Hvem bruger CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS)?

“Det var helt og aldeles et fremragende kursus. Såvel indhold i kurset, selve rammerne for kurset samt ikke mindst underviseren var tiptop. Det, der har givet mig mest udbytte, har været, hvordan man tilrettelægger en samtale, samt bearbejder og tolker testresultater for at afklare mest muligt ved den efterfølgende samtale.”

Torben Kristiansen, Vicekontorchef, Københavns Brandvæsen

 

Hvordan får jeg adgang til CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS)?

Du skal gennemføre et certificeringskursus på 1 + 1 dag. Mellem de to kursusdage skal du i en periode på 4-6 uger gennemføre 5 træningssamtaler, når det passer dig. På anden kursusdag arbejder I med erfaringsudveksling, fælles tolkningsøvelser samt yderligere træning af tilbagemelding. Efter endt kursus er du kvalificeret og certificeret til at anvende CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS).

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning hos CfL, medmindre du har grundkursus i tests fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

 

Hvad koster CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS)?


Certificering:

Medlemmer: 8.200 kr. / Andre: 9.600 kr.

Materialer (Onlineversion inkl. tekstrapporter):

Pris pr. pakke med 10 test: 3.000 kr. (ex. moms)

CfL forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.

Kursusmaterialer