Ledelseshuset CfL og Djøf i tæt samarbejde om endnu bedre tilbud til ledere

Ledelse er den enkeltfaktor, der har den største betydning for succes i både private og offentlige virksomheder og organisationer. Ledelse påvirker mere end noget andet medarbejdernes motivation. Derfor investerer organisationer i lederskabet, og ledere deltager på kurser og i netværk. Nu bliver kvaliteten i udbuddene endnu højere.

To markante og etablerede spillere på markedet, Djøf og CfL, Center for Ledelse, indleder nu et tæt strategisk samarbejde om at udvikle og markedsføre tilbud til ledere.

  • Målet er, at vi sammen skaber og tilbyder de bedste og mest relevante udbud af kurser og netværk til både private og offentlige ledere, siger Claus Madsen, bestyrelsesformand for CfL og fortsætter:
  • Det er et logisk samarbejde. CfLs purpose handler netop om, at løfte ledelseskvaliteten i danske virksomheder, og med samarbejdet vil vi nå langt flere ledere og være med til at udvikle den enkelte leders personlige og ledelsesfaglige kompetencer.

Djøf ser frem til samarbejdet.

  • Over 60 pct. af Djøfs medlemmer er allerede eller ønsker at blive ledere, derfor er udvikling af ledelsesfaglige kompetencer et naturligt strategisk fokusområde. Det er vores fælles ambition at lancere nogle helt nye og spændende tilbud på markedet inden for overskuelig fremtid til gavn for både de offentlige som de private virksomheder, siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf.
  • Dette samarbejde passer perfekt ind i Djøfs fokus på at styrke det ledelsesfaglige felt med bogudgivelser, arrangementer, temaartikler og meget mere.  

Med samarbejdet forventer Djøf og CfL at kunne skabe synergier mellem de to foreningers eksisterende udbud af kurser og netværk. Og ikke mindst få flere muskler til at udvikle nye fælles tilbud til virksomheder og ledere. 

Fakta

CfL har eksisteret i 104 år og er kendt som et seriøst ledelseshus for private og offentlige ledere og har 800 medlemsvirksomheder og ca. 6.000 årlige brugere af medlemsskabet og andre ydelser fra CfL. Læs mere her www.cfl.dk

Djøf er en faglig organisation i fremgang med i dag godt 92.000 medlemmer og heraf 16.000 ledere. Over 60 pct. af Djøfs medlemmer er eller ønsker at være ledere. Blandt de erhvervsaktive djøfere er ca. 50 pct. ansat i den offentlige sektor og 50 pct. i den private sektor. Læs mere her www.djøf.dk

Få mere at vide

Direktør Thomas Hanssen, CfL, tlf.: 20 98 39 11 
Lisa Herold Febing, Djøf kan kontaktes via pressechef Torben Gross på tlf.: 21 49 01 73

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Seneste artikler om ledelse