Erfarne chef- og virksomhedsrådgivere indenfor Erhvervspsykologi

Besidder du en høj grad af selvstændighed, kan håndtere komplekse og skiftende arbejdsopgaver og brænder for at forstå vores kunders forretning og behov, så kan vi tilbyde en spændende og udfordrende hverdag hos CfL

Dit arbejde

Du vil skulle løse rådgivningsopgaver for ledere hos vores kunder og vil indgå i undervisningen på vores autorisationsforløb, vores åbne programmer og kurser. Både rådgivning og formidling vil oftest foregå i nært samarbejde med dine kolleger fra Strategisk Ledelse og Erhvervspsykologi. Dertil vil det være en stor fordel, hvis du synes, at arbejdet med koncepter og testværktøjer er interessant.

Jobbet er meget kundeorienteret. og du kommer til at deltage aktivt i udviklingen og salget af vores ydelser og produkter, samt deltage i den løbende udbygning af vores relationer til eksisterende kunder.

Din profil

Vi er interesseret i kolleger, der drives af en god portion idealisme, og som ikke er interesserede i ’bare’ at levere hurtige svar eller moderigtige løsninger. Vi vil have medarbejdere, der brænder for at forstå vores kunders forretning, for samspillet med kunderne og for at skabe udvikling for og med kunden.

Desuden forventer vi, at:

  • Du er fagligt stærkt funderet indenfor erhvervspsykologi med en uddannelse som cand.psych. eller cand.pæd.psych.
  • Du har erfaring med og interesse for erhvervspsykologisk testning i rekruttering og/eller udviklingsøjemed 
  • Du er en erfaren underviser, der trives med formidlingsopgaven og er stærk i rollen som coach 
  • Du er god til at samarbejde med kunder på alle organisatoriske niveauer
  • Du evner at skabe og vedligeholde kundekontakter
  • Du har god erfaring som proceskonsulent
  • Du arbejder selvstændigt og er samtidig en god teamplayer
  • Du trives i et komplekst miljø og med skiftende arbejdsopgaver
  • Du trives med en del rejseaktivitet og overnatninger udenbys, da det må påregnes i jobbet.

Autorisation i et eller flere af CfLs værktøjer vil være en fordel, men ikke en betingelse.

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i vores effektive og kompetente team af kolleger, som arbejder med relationer og ledelsesudvikling. Vi tilbyder en bred palet af erhvervspsykologiske ydelser, lige fra træning og autorisation i testværktøjer til ledelsesudvikling, samarbejdsudvikling og understøttelse af omfattende forandringsprocesser.

CfLs medarbejdere er førende på deres felter og er samtidig i stand til – via samarbejde med kolleger – at skabe den helt rette løsning i et partnerskab med kunden. Faglig og personlig udvikling er en naturlig del af vores virke, og derfor tilbyder CfL som førende kompetenceudviklingshus naturligt sine medarbejdere et bredt spektrum af udviklingsmuligheder.

Send din uopfordrede ansøgning samt CV til job2@cfl.dk.

CfL udvikler exceptionelle ledere og organisationer, så de indfrier deres potentiale. Via rådgivning, uddannelse og netværk sætter vi ledelse øverst på dagsordenen. Med CfL har du en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer.