HR-rådgivning

Vi rådgiver om strategisk og operationel HR i alle typer af organisationer. 

HR skal understøtte forretningen og sikre, at organisationen har de ressourcer, der skal til for at opnå optimal performance. Det kan oversættes til, at tiltrækning, udvikling, fastholdelse og afvikling af organisationens medarbejdere er HR's grundlæggende rolle. 

Det kalder på et væld af forskellige udfordringer og opgaver på både strategisk og operationelt niveau. Vi rådgiver i alle typer af organisationer. 

Udfordringer vi ofte møder - og hjælper med

Planlægning og optimering af HR-årshjulet
Strategisk og operationelt kompetenceudvikling
Strategisk og operationel rekruttering
Udvikling af organisationens HR-strategi
Implementering af virksomhedens strategi

Sådan hjælper vi med strategisk kompetenceudvikling

✔ Analyse: Hvad skal der til, for at organisationen kan indfri sine mål? Vi hjælper med at identificere, hvilke kompetencer I har brug for.   

✔ Kortlægning: Hvordan ser medarbejderstaben ud i dag? Har I de rigtige kompetencer, og hvor findes de største gaps? 

✔ Udvikling: Hvor ligger udviklingspotentialet, og hvordan forløser I det? Vi hjælper med udvikling af både medarbejdere og ledere, individer og grupper.

✔ Rekruttering: Vi hjælper med metoder og værktøjer til rekruttering af nye medarbejder, så I undgår dyre fejlansættelser.

Sådan hjælper vi med strategiimplementering 

✔ Involvering og kommunikation: Forskellen mellem succes og fiasko står og falder på evnen til at få de strategiske mål til at leve. Vi hjælper HR med at facilitere processer og workshops, der sikrer involvering i hele organisationen.      

✔ Måling af organisationskulturen: Hvem er medspillere og modspillere, når en organisation står over for store forandringer? Det kan en kortlægning af kulturen afdække. Vi hjælper med at bringe forskellige modeller og metoder i spil. 

✔ Måling af karrierekulturen: Hvad skaber mål og mening for den enkelte medarbejder? Og hvordan passer det med de strategiske mål? Vi hjælper med at kortlægge medarbejdernes ønsker holdt op mod organisationens behov.  

Her er 6 HR-trends, du skal holde øje med

1. Kunstig intelligens i HR

AI bruges allerede i HR til screening af kandidater og administration af medarbejderjournaler. Efterhånden som AI bliver mere sofistikeret, vil det spille en større rolle i HR og hjælpe med f.eks. præstationsstyring og talentudvikling.

2. Den stigende betydning af data

HR vil i stigende grad være afhængig af dataanalyser for at træffe beslutninger om emner som rekruttering, kompensation og fordele. HR vil også bruge data til at måle forskellige initiativers succes og identificere områder, der skal forbedres. 

3. DEI kalder på inkluderende ledelse 

Dine kunder forventer det, medarbejderne forlanger det, og så gavner det din forretning. DEI (diversity, equityinclusion) er for alvor kommet på dagsordenen i de danske organisationer, og der arbejdes intenst på at rykke fra gode intentioner til konkret handling. 

4. Ledelse på tværs af generationer

For første gang nogensinde er der op til fem forskellige generationer på arbejdsmarkedet. Det stiller nye krav til lederne, og det bliver i høj grad HR's opgave at facilitere, hvordan alle kompetencer kommer i spil for at booste kreativiteten og effektiviteten.

5. Det fleksible arbejdsliv

Flere og flere eksperimenter med fleksible arbejdsmetoder, og det kræver et skærpet fokus på at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. HR skal desuden holde øje med begrebet quiet quitting, der er det tavse selvforsvar mod et arbejdsliv ude af balance. 

6. Wellness-programmer

HR skal designe effektive wellness-programmer, der opfylder medarbejdernes behov. Wellness bliver mere og mere populært, efterhånden som virksomhederne indser fordelene i form af lavere sygefravær og øget produktivitet. 

Vores tilgang

Vi arbejder sammen med jer
Hos CfL arbejder vi ud fra, at rådgivning skal være tilpasset jeres organisation. Vi arbejder sammen med jer for at forstå jeres organisations specifikke behov og ambitioner, og vi udformer vores løsninger derefter. Det sikrer, at den løsning, vi leverer, er direkte relevant for din organisation og dens mål.

Fokus på individet
Vores løsninger er designet til at hjælpe ledere og medarbejdere, ikke kun med at nå deres organisatoriske mål, men også til at udvikle sig som individer. Vi mener, at en holistisk tilgang hjælper organisationer med at opnå bæredygtig succes.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om vores tilgang til HR-rådgivning, kan du kontakte os i formularen længere nede på siden. Vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og lære jer at kende, så vi kan rådgive jer om den bedste vej fremad.

Vores eksperter

Skal vi tage en snak om jeres HR-relaterede udfordringer og drømme?

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Jeg giver gerne feedback, sparring og nye perspektiver.

Henrik Hvolbøll Eriksen

Senior Relations Manager

📱 +45 2565 9000
📧 her@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Relevante artikler om HR

Test og profil: Hvad er forskellen?

Den korte forklaring er, at tests anvendes ved udvælgelse af kandidater, mens profil anvendes til udvikling. Rigtigt mange roder rundt i begreberne, så læs videre og bliv klogere, når Mette Babitzkow Boje, chef for testværktøjer, udlægger teksten.

Medarbejderne elsker det hybride arbejde

En til to hjemmearbejdsdage er blevet normen på de danske arbejdspladser, og jo flere hjemmearbejdsdage desto højere effektivitet, viser ny undersøgelse fra CfL og Human Engage. Det udfordrer lederne.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.