Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling er nøglen til succes. Vi hjælper alle typer af organisationer. 

Organisationer, der er i stand til at tilpasse sig og reagere hurtigt på forandringer, vil være dem, der får succes. Gode ledere er nøglen til at få det til at ske.

Hos CfL tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for ledelsesudvikling. Vores forløb er relevante for alle ledere - uanset branche - fordi vi fokuserer på ledelse som en disciplin, der kan læres og forfines. 

Vi skræddersyer vores programmer specifikt til hver enkelt kunde, og vi arbejder tæt sammen med dig og dit team for at sikre, at dine behov bliver opfyldt. 

Udfordringer vi ofte møder og hjælper med:

Etablering af et ledelsesgrundlag
Udvikling af ledere og ledergrupper
Ledelsescoaching på alle niveauer
Måling af ledelsesmæssige kompetencer
Teamledelse og udvikling af teams
Forandringsledelse, værdier og kultur
Måling af medarbejdernes engagement
Måling af medarbejdernes forandringsparathed

Vi hjælper dig og din organisation med at nå jeres mål

For at opnå den størst mulige effekt, skal ledelsesudviklingen altid være forankret i organisationen og have afsæt i virksomhedens strategi. Det øger sandsynligheden for, at ledelsesudviklingsprogrammerne er relevante, engagerende og effektive, fordi:

  • Programmerne er direkte tilpasset organisationens mål og prioriteter.
  • Sandsynligheden for varige resultater er størst, når programmerne tager hensyn til organisationens specifikke udfordringer og kontekst. 

Organisationer, der investerer i lederudvikling, oplever en række fordele, herunder:

  • Bedre resultater
  • Øget medarbejderengagement
  • Forbedret produktivitet i teamet
  • Større tilpasningsevne til forandringer

Vi hjælper jer med at designe et lederudviklingsprogram, der støtter op om jeres organisation, og det udviklingsstadie I er på. Sammen gør vi jeres ledere stærkere og forankrer forandringerne gennem hele organisationen.

Vidste du, at:

Ledelsesudvikling har større effekt, når den bindes sammen med virksomhedens strategi, kultur og organisationsdesign.

Kilde: Harvard Business Review

Vores tilgang

Vi arbejder sammen med jer
Hos CfL arbejder vi ud fra, at lederudvikling skal være personlig og tilpasset jeres organisation. Vi arbejder sammen med jer for at forstå jeres organisations specifikke behov og ambitioner, og vi udformer vores programmer derefter. Det sikrer, at det lederudviklingsprogram, vi leverer, er direkte relevant for din organisation og dens mål.

Lederudvikling med fokus på individet
Derudover fokuserer vi på både strategisk og personligt lederskab. Det betyder, at vores programmer er designet til at hjælpe ledere, ikke kun med at nå deres organisatoriske mål, men også til at udvikle sig som individer. Vi mener, at en holistiske tilgang til lederudvikling hjælper organisationer med at opnå bæredygtig succes.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om vores tilgang til lederudvikling, kan du kontakte os i formularen længere nede på siden. Vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og lære jer at kende, så vi kan rådgive jer om den bedste vej fremad.

Mads Braüner Lauridsen
Mads Braüner Lauridsen

Mads Braüner Lauridsen, HR Partner i TDC NET, People & Culture:

”Vi havde brug for et lederudviklingsforløb for en gruppe af Senior Directors i Technology for at gøre dem til bedre ledere og for at styrke samarbejdet på tværs i ledergrupperne.”

”Det endte med et lederudviklingsprogram over tre sessioner, og noget af det bedste var den måde, som CfLs rådgiver udfordrede kursisterne på. Programmet var udviklet ud fra Leadership Pipeline-teorien og kursisterne fik testet deres profil med Decision Dynamics-værktøjet.” 

”Profilerne blev trukket ind i både undervisningen og diskussionerne om, hvorfor kursisterne agerede som de gjorde - samtidigt med at det blev gjort relevant for TDC NET’s udvikling. De enkelte ledere blev mere opmærksomme på deres styrker, og vi kunne tydeligt se en positiv udvikling i forhold til samarbejdet og på den måde, deltagerne efterfølgende agerede som ledere.”  

Dennis Lillelund, Senior HR Development Partner i MAN Energi Solutions

"Samarbejdet med CfL fungerer på alle måder godt. Det tror jeg i høj grad skyldes den fortrolighed, der er opbygget. Der er åbenhed og en kultur omkring det at stræbe efter det bedste. Der er villighed til at lytte, justere og tilpasse i leverancerne ...Jeg kan varmt anbefale CfL til andre.” 

Vores eksperter

Skal vi tage en snak om jeres ledelsesudvikling?

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Jeg giver gerne feedback, sparring og nye perspektiver.

Henrik Hvolbøll Eriksen

Senior Relations Manager

📱 +45 2565 9000
📧 her@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Ledelsesudvikling: Læs også

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.