Søger du en uvildig samtalepartner til at kaste ny lys på de ledelsesmæssige problemstillinger, du arbejder med?

Så kan et personligt coachingforløb måske være det rette for dig. Coaching er en fremadrettet og løsningsorienteret proces. Coach og coachee samarbejder om at se forskellige vinkler på en given problemstilling og undersøger forskellige handlemuligheder, for at sikre klare valg og effektiv implementering. Coachens opgave er at understøtte dette gennem et kvalificeret valg af tilgange og metoder, der er relevante for den pågældende situation og person.

Coachingforløbet hos CfL varetages af erfarne virksomhedsrådgivere inden for erhvervspsykologi. De er alle velfunderede og har et godt kendskab til de forskellige teoretiske retninger og metoder inden for coachingområdet.

Det er altid den enkeltes problemstilling – koblet til forretningen, der står forrest, når CfL leverer coachingydelser. Det betyder, at der tages højde for både lederen som individ og for forretningen og dennes mål.

Coach og coachee kan aftale, at der anvendes nogen af CfLs test i forbindelse med coachingforløbet. Et coachingforløb er samtidig et fortroligt rum.

Executive coaching består af 5 x 1½ times personlig coaching

Pris: Medlemmer: kr. 22.500,-/ikke medlemmer kr. 26.500,-
Begge priser er ekskl. moms