Vær med til at løfte ledelseskvaliteten


Hvem er medlem?
Beregn jeres pris
Bliv ringet op

CfL er ejet af medlemmerne, og alle virksomheder - private såvel som offentlige - kan blive medlem.

Formålet med CfL er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. Vi er en non-profit organisation, og vi ynder at kalde CfL for et klubhus for ledere.  

Som medlemsvirksomhed bliver I en del af CfL-Community, og det byder på en række fordele, som du kan læse mere om her

CfL community medlemsfordele

CfL påvirker ledelsesdagsorden i Danmark

Ledelse er den enkeltfaktor, der har størst og mest vedvarende effekt på værdiskabelse. Det er omdrejningspunktet for alle aktiviteter i CfL, og vi har i dag en særdeles velfungerende udviklingspalet.

I samarbejde med vores medlemsvirksomheder og CfL-Advisory Board sætter vi hvert år dagsordenen for de temaer og trends, der har aller størst betydning for god ledelse, og temaerne diskuteres bl.a. på CfL-Klubhusmøderne.   

Medlemmer af CfL-Community kan frit deltage med alle deres ledere og HR professionelle i disse aktiviteter, som for mange virksomheder udgør grundstammen i den løbende ledelsesudvikling.

Klik her for at se kontigentsatserne 

Klik her for at se vores vedtægter

Hvad siger medlemmerne selv?
Merete Østergaard

Jeg har fået to ting ud af at deltage på dagens KLUBHUSMØDE. Jeg har set noget nyt indenfor innovation, hvor vi er på vej hen, som jeg kan bruge direkte ind i min hverdag i forhold til undervisning. Og så har jeg fået noget med om ledelse og innovation som jeg kan bruge direkte i forhold til min egen position på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Merete Østergaard, Områdechef for Kommunikation og Ledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Signe birgitte scmid DLG

Samarbejdet med CfL har gjort, at vi ret hurtigt har kunnet komme i gang med udvikling af vores ledere på alle niveauer. Derudover har vi mulighed for at få ledelsesmæssig sparring til de enkelte ledere - uanset hvilket niveau de er på.

Signe Schmid, HR Udviklingschef i DLG
Karen friis DGI

Det er godt at blive forstyrret. Det er godt at få nogle andre øjne på ens egen branche. Det har været rigtig spændende at få ny indsigt og faktisk se at værktøjerne [på CfLs kurser] kan bruges i forskellige brancher. Det er rigtig godt at få sat sit lederskab i perspektiv med andre.

- Karen Friis, Direktør for Idræt og Motion i DGI
Hvem kan blive medlem af CfL?
CfL optager medlemsvirksomheder både fra det private og det offentlige erhvervsliv. Fælles for dem alle er, at de arbejder seriøst og målrettet med at udvikle ledelseskvaliteten i deres organisationer.

Sådan bliver I medlem
Kontakt os for en nærmere dialog om jeres muligheder som medlem af CfL.

Hvem kan blive medlem af CfL?

CfL optager medlemsvirksomheder både fra det private og det offentlige erhvervsliv. Fælles for dem alle er, at de arbejder seriøst og målrettet med at udvikle ledelseskvaliteten i deres organisationer.

Sådan bliver I medlem

Kontakt os for en nærmere dialog om jeres muligheder som medlem af CfL.

Få et glimt af, hvad der venter dig som medlem af CfL Community

Mærk stemningen til et CfL-Klubhusmøde og hør Områdechef for Kommunikation og Ledelse, Merete Østergaard, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fortælle om sit udbytte. Eller få et indblik i, hvordan CfL HR-Dagen er bygget op.