Blanchard Partner

CfL er Blanchard Partner gennem mere end 20 år

Gennem mere end 20 år har CfL været Blanchard Partner. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med Blanchards globale hovedkontor i USA og det europæiske hovedkontor i England.

At være Blanchard Partner er noget, som vi er meget stolte af og ydmyge overfor. For os er det forbundet med et ønske om at være tro mod Blanchards høje faglige niveau og deres formål: Bringing world-class leadership development to everyone, everywhere

Netop det formål ligger godt i tråd med CfLs formål, der lyder næsten på samme måde: CfL løfter ledelseskvaliteten i Danmark

Derfor kan vi se os selv som Blanchard Partnere mange år frem.

 

Hvorfor Blanchard Partner?

CfL har valgt netop Blanchards koncepter, fordi de rummer utallige muligheder for udvikling af ledere. Med Blanchards redskaber styrker vi ledere i at lede situationsbestemt, samarbejde, være agile, styrke tilliden mellem leder og medarbejder etc.

Blanchards produktportefølje er praksisorienteret og baseret på mange års forskning og erfaringer. Koncepterne benyttes af organisationer og ledere over hele verden, og det i sig selv må vel siges at være et kvalitetsstempel. Samtidig har vi selv oplevet de positive effekter af at benytte koncepterne i samspillet med de danske ledere.  

Har du spørgsmål?

 

Lars Hemmingsen
Chefrådgiver

T: +45 5154 4191
M: lhe@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Læs også artikler:

Stil krav til lederkurserne

De færreste har et naturligt lederskab i sig. Selv den bedste leder kan blive bedre, hvis der skabes rammer for at lykkedes som leder og ikke mindst gives de relevante værktøjer.