CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategieksekvering

Klubhus Ung Kvinde

Hvordan arbejder I med strategi i din organisation? Er det stadig noget, der foregår på de bonede gulve forbeholdt de få? Det går ikke længere.

I takt med at beslutningskraften bredes ud i organisationerne, kommer ledere på alle niveauer til at spille en stadig større rolle i strategiarbejdet – i særdeleshed når det gælder eksekvering af strategien. Problemet er, at kun få er trænet i det, så hvordan griber du opgaven an? Som afdelingsleder, funktionsleder, forretningsleder eller tilsvarende? 

På dette klubhusmøder bliver du præsenteret for CfLs velafprøvede metoder til at arbejde med strategieksekvering. Hør også, hvad forskningen siger, og hvordan andre ledere har arbejdet med det i praksis.   

Dagens vært er Michael Tolstrup, chef for rådgivning i CfL. 

Hvordan får vi tingene til at ske, når vi arbejder med strategi?

Ved Michael Tolstrup, chef for rådgivning i CfL og dagens vært

I takt med at beslutningskraften bredes ud i organisationerne, kommer ledere på alle niveauer til at arbejde meget mere med strategi, men hvad skal vi egentligt kunne? Hvad er godt at vide?

I dette oplæg bliver du præsenteret for nogle af de grundlæggende principper i strategiarbejdet. Forstå behovet for vedvarende kommunikation, og bliv introduceret til de strukturer og planlægningsgreb, der kan få tingene til at ske.  Hør også om grænsesøgende ledelse, hvor du er nødt til at tænke ud over dit eget ansvarsområde.   

Sæt retningen, men husk at genbesøge din strategi

Ved Lea Stentoft Berling, direktør i Danske Fodterapeuter

Fodterapeuter skal blive set som en naturlig del af sundhedsvæsenet. Det er i korthed strategien for Danske Fodterapeuter, der har over 2000 statsautoriserede medlemmer.

Ét er at sætte en retning, noget andet er at få strategien til at leve. Det er den svære del – også for direktør Lea Stentoft Berling – der derfor opfordrer til at arbejde med analyser, udvikling og strategiimplementering i en samlet proces. Få en række konkrete eksempler på, hvordan hun har grebet strategiarbejdet an, herunder hvorfor hun genbesøger analyser og planer. Hør også, hvad der venter forude.

Strategieksekvering: Mellemlederens centrale rolle

Ved Louise Brøns Kringelum, lektor, Aalborg University Business School

Hvordan ser strategiarbejdet ud i danske organisationer? Det har et forskerhold på Aalborg Universitet undersøgt, og resultaterne giver en enestående indsigt i strategiarbejdet på tværs af niveauer og sektorer.  

Det store billede er, at toplederne, der har styr på strategien, er meget langt væk fra organisationen. Samtidigt er der større fokus på at formulere strategien fremfor at implementere og eksekvere. Det efterlader mellemlederne i en udfordrende, men hel central rolle til at operationalisere strategien.

Det kan du høre meget mere om, når du møder Louise Brøns Kringelum, der arbejder med strategisk ledelse med fokus på samspillet mellem strategi, organisationsudvikling og forretningsmodeller. Hør også om forskellene mellem den private, offentlige og tredje sektor.

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af arbejdstiden

Samfundsdebatten om vores arbejdsliv og arbejdstid raser, og lige som vi troede, vi havde fundet en formel for fleksibilitet, vokset ønsket om kortere arbejdstid. Eller gør det?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

8. marts 2024

1 dage

CfL

CfL-Konference

Ledelse af diversitet og inklusion

Mange ledere og HR arbejder allerede med diversitet, lighed og inklusion, men selv de organisationer der opererer med konkrete mål og biastræning oplever, at resultaterne udebliver. Hvorfor? Er det bøvlet værd?

DKK 3.500 kr. / 5.000 kr.

15. marts 2024

1 dage

CfL, Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til rekruttering og tilknytning

Hvordan bliver vi mere effektive i vores rekruttering, og hvordan kan AI hjælpe med at optimere HR-processerne? Hvordan bliver vi bedre til onboarding, så vi får kontrol over omsætningshastigheden?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

19. april 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af vilde problemer

Vær med til at diskuterer nogle af de vilde problemer, som CfLs medlemmer står overfor. Hør, hvordan du kan arbejde med vilde problemer, og få forskellige vinkler på, hvad det er for en ledelsesopgave, vi skal håndtere.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

24. maj 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik