Kun for certificerede

JTI-workshop om skyggesider

Tilbring en dag med andre JTI-certificerede.

Growth (002)

JTI-workshop om skyggesider

Føler du dig ofte uønsket kontrolleret og styret af detaljeplanlægning i dit arbejdsliv? Har du vanskeligt ved at rådgive den leder, der ikke kan forstå, hvorfor vedkommende gentagende gange opleves som barsk og kontant af sine ansatte?

Skyggesider, dark sides, dysfunktionelle træk, den inferiøre funktion, overbrugte styrkesider... Kært barn har mange navne!

Denne JTI-workshop vil gøre dig klogere på, hvad der menes med disse begreber, og hvordan de kan bruges til at forklare og reducere fastlåste konflikter og udfordringer. Workshoppen vil klæde dig på til at arbejde aktivt og målrettet med enten personlig udvikling eller medarbejder- og lederudvikling. På workshoppen vil du få udleveret materiale, der i praksis kan guide dit arbejde med din egen skyggeside, og hvad du skal være opmærksom på, når du kommunikerer med andre, der har deres skyggeside aktiveret.

Formålet

Formålet med workshoppen er at undersøge og udforske din egen inferiøre funktion/skyggeside, hvad der trigger den, og hvilke advarselslamper du skal være opmærksom på. Du vil få uddybet dit kendskab til den inferiøre funktion i JTI, og hvordan andre oplever dig, når din inferiøre funktion/skyggeside er synlig. Endeligt vil du få konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde med den i din relation til dig selv og andre.

Form

Dagen former sig som en workshop med undervisning og dialogbaserede øvelser, hvor du sammen med andre JTI-certificerede vil få mulighed for at afprøve og diskutere dine egne erfaringer med din og andres inferiøre funktion i arbejdsmæssige sammenhænge.

Efter endt workshop

Efter denne workshop vil undervisningen og de dertilhørende øvelser klæde dig på til at:

  • Arbejde bevidst og målrettet med din inferiøre funktion og dennes triggere
  • Tilrettelægge forebyggende tiltag til at reducere stress hos dig selv, blandt kollegaer eller medarbejdere

Målgruppen

Målgruppen er personer, der er certificerede i JTI og har nogen praktisk erfaring med anvendelse. Den henvender sig til certificerede, der selv oplever at stå i gentagende fastlåste konflikter eller personlige udfordringer. Workshoppen kan også henvende sig til certificerede, der vejleder eller coacher andre, der befinder sig i en fastlåst situation, hvor typespecifik og målrettet sparring kan være løsningen.

Behov for råd og sparring?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt

 

 

Eller kontakt os på følgende på telefon eller e-mail.

T: +45 7023 0022
E: testkurser@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Ledere uden personaleansvar

Professional Scrum Master

Lær at arbejde som Scrum Master, og hvordan du effektivt driver et scrum team.

DKK 10.200,- ekskl. moms / 11.900,- ekskl. moms

17. juli 2024

2 dage

København

4,6
Nye ledere

Grundlæggende ledelse

Få den grundlæggende viden, du har behov for som ny leder. Opnå øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder

DKK 13.000,- ekskl. moms / 15.300,- ekskl. moms

19. august 2024

2 dage

København & Aarhus

4,6
Ledere med nogen erfaring

SLII® Experience

Lær at lede situationsbestemt - for ledere, HR- og organisationskonsulenter

DKK 12.200,- / 14.300,-

20. august 2024

2 dage

København & Aarhus

4,6
HR

Sådan skaber du psykologisk tryghed

På kurset Sådan skaber du psykologisk tryghed får du de rigtige værktøjer til at analysere, skabe og udvikle psykologisk tryghed i dit team.

DKK 14.300,- ekskl. moms / 16.900,- ekskl. moms

20. august 2024

3 dage

København