SLII Experience

Blanchard åbner nu op for en mere fleksibel tilgang til læring, hvor du kan se frem til nye innovative læringsformer og nyt design.

Tanken er, at uanset hvor man befinder sig, kan man tilgå SLII og lære de grundlæggende principper, hvad enten det er gennem virtuel træning, traditionel class room træning, e-learning eller en blanding af de tre. Formen kan tilpasses den enkeltes behov, muligheder og læringspræferencer.

The SLII Experience – SLX - fokuserer på øget læring, fastholdelse og at opnå de ønskede resultater gennem tilpasset lederadfærd. Nogle af de vigtigste funktioner omfatter:

  • En SLII Fitness Test, der måler ledelseskompetencen og giver en pejling af deltagerens "før og efter" tilgang til ledelse. Fitness testen kan besvares af både leder og medarbejder. 
  • Opdaterede videoklip, som skildrer realistiske scenarier fra arbejdspladsen på en underholdende måde.
  • En mobil App, der hjælper ledere til hurtigt at "diagnosticere" en situation og øve den mest hensigtsmæssige ledelsesstil.
  • Et selvstændigt 12-moduls online træningsprogram kaldet "The SLII Challenge", der giver deltagerne mulighed for at styrke og udvide færdigheder, mens de samler point.
  • En online e-learning portal med adgang til alle de videoer, arbejdsark og trænings værktøjer, deltagerne kan bruge sammen med deres medarbejdere og teams, når de kommer tilbage på jobbet.

Alle der deltager på et grundforløb, har mulighed for at dele de grundlæggende principper i SLII modellen med deres medarbejdere og teammedlemmer. Der vil være adgang til et onlinelæringsprogram i op til 12 måneder efter træningen for op til 20 medarbejdere eller teammedlemmer.

Deltagerne på The SLII Experience har mulighed for at dele det grundlæggende i SLII med deres medarbejdere på tre måder:

  1. Medarbejderne kan lære om SLII Modellen online 
  2. Medarbejderne kan læse en artikel
  3. Lederen kan gennemgå et sæt PowerPoint.

CfL tilbyder åbne og virksomhedsinterne kurser i SLX. Herudover afholder vi certificeringskurser for kunder, der ønsker at have kompetencen til at uddanne egne ledere. 

www.blanchardinternational.dk finder du praktiske oplysninger, inspirerende artikelarkiv, kursusdatoer etc. Har din organisation behov for, at vi skræddersyer et forløb specielt til Jer, er du altid velkommen til at kontakte os.