”Netværket giver mulighed for, at man kigger på sig selv udefra – også som organisation”

Hvad siger kunderne om CfLs netværk? Vi har spurgt Peter Knub, CFO/ COO hos Rygaards International School. Peter Knub er med i et netværk om strategisk ledelse.

CfL, april 2021


Hvad får du ud af at være med i et CfL-Netværk?

”Først og fremmest muligheden for at få en dialog med ledere, der er på samme niveau, og som arbejder med de samme problemstillinger. Det er ikke et fagligt netværk, men vi er ledere på samme niveau ren organisatorisk, så man får samtaler med ligesindede.”

Peter Knub, der har været med i netværket i næsten 15 år, fremhæver fortroligheden som det største udbytte. 

”Når et netværk fungerer, som det her gør, så opstår der et fortroligt rum, hvor du kan vende ting, som du ellers sjældent har mulighed for at drøfte. Det kan man næsten ikke få eller købe på andre måder.”

Læs også: "Netværket er en del af min vedligeholdelse af min faglighed"

Manglende tid bliver ofte fremført som en barriere for at deltage i et netværk. Hvad er din holdning til det?

"I sidste ende er det en prioritering, og det er det også fra organisationens side. Hvis netværksdeltageren ofte føler sig presset til at melde afbud, fordi der altid er noget vigtigere på programmet, så er det bedre at lade være. Det skal man tage en snak om, og når betingelserne er på plads, så skal man prioritere tiden.”

”Man kan altid diskutere udbyttet, men jeg får en rigtigt god sparring ved at kunne drøfte forskellige emner med andre på nogenlunde samme niveau, uden at det har organisatoriske konsekvenser. Desuden bliver man introduceret til ny ledelsesteori og til andre virksomheders udfordringer og erfaringer.”

Når et netværk fungerer, som det her gør, så opstår der et fortroligt rum, hvor du kan vende ting, som du ellers sjældent har mulighed for at drøfte. Det kan man næsten ikke få eller købe på andre måder.

”Jeg elsker at stjæle med arme og ben, for hvorfor skal man opfinde noget, som andre har tænkt over? I stedet for at rende rundt til 20 konferencer, så kan du bruge netværket, hvor du også får oplæg fra folk udefra. Du bliver hele tiden opdateret om, hvad der sker rundt omkring, og du kan så vælge, hvad du vil tage med og efterprøve i din egen organisation.”

”På den måde giver netværket mulighed for, at man kigger på sig selv udefra – også som organisation – og det modsvarer rigeligt, det tidsforbrug man har.”

Læs også: Det største udbytte er adgangen til andre lederes viden og erfaring"

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.