CfL-Community

”CfL er med til at skabe et fælles sprog om ledelse”

Hvad sigerne medlemmerne om CfL? Vi har spurgt Tinne Bertelsen, chef for HR og HSE i Bravida.

CfL, december 2021

”CfL er et ledelseshus. Det er jeres raison d'etre. Bravida er en udpræget people-virksomhed, og derfor er det så utroligt vigtigt for os, at vi holder et stærkt fokus på ledelse og bliver ved med at insistere på, at ledelse er vigtigt. Det synes jeg, CfL er supergode til at understøtte og udfordre os i.”

Det fortæller Tinne Bertelsen, chef for HR og HSE i den tekniske service- og installationsvirksomhed Bravida, der beskæftiger over 2.400 ansatte i Danmark og omkring 13.000 på nordisk plan. HSE står for Health, Safety and Environment.

Bravida har samarbejdet med CfL om ledelsesudvikling ad flere omgange - både i form af rådgivning, kurser og personlighedstest - og det er ledelseshuset som helhed, der har været attraktionen.

”Jeres undervisere og rådgivere går på tværs af de forskellige ydelser. Det er med til at sikre kontinuitet, men det er først og fremmest med til at skabe et fælles sprog om ledelse,” siger Tinne Bertelsen, der fremhæver CfLs profilværktøj BTB og udviklingsværktøjet Jungiansk Typeindeks som centrale redskaber, når Bravida rekrutterer og udvikler ledere og teams.

”Vi beskæftiger ingeniører, maskinteknikere, installatører og andre teknikere, der gennemgår forskellige forløb og vælger forskellige karriereveje i Bravida, og netop Jungiansk Typeindeks, JTI, har været med til at skabe en fælles forståelsesramme og et fælles sprog.”  

Faglighed og helhed

De seneste fem år er Bravida vokset markant, både økonomisk og gennem virksomhedsopkøb og mange nyansættelser. Det har gjort det ekstra vigtigt for virksomheden at arbejde med kulturen for at kunne fremstå som ét selskab med samme kultur, arbejdsmetoder og strategier i alle afdelinger. Nye som gamle. I den sammenhæng har det været en fordel at kunne trække på de forskellige indgange til CfL, herunder kurser og testværktøjer.

Ifølge Tinne Bertelsen er CfLs faglighed og helhedstilgang til ledelse grunden til, at Bravida har valgt at arbejde med CfL. Som et ekstra plus får Bravida som medlemsvirksomhed også adgang til gode rabatter.

”Som medlemsvirksomhed har jeg også deltaget i nogle af jeres arrangementer sammen med min ledergruppe. Det gælder jeres klubhusmøder, og det er en god mulighed. Personligt har jeg haft størst glæde af jeres CfL-Topledertræf, hvor der også kommer internationale talere.”

Her kan du læse om alle medlemsfordelene i CfL

Andre læser også

Ledelse af diversitet, inklusion og lige muligheder

Det handler ikke om at erkende fortidens synder med skyld og skam, men om at indse, at vi alle er biased og har ansvaret for at skabe inkluderende ledelse. Læs interview med CBS-professor Sara Louise Muhr.

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.