cfl-community

”Ledelse har i årtier stået meget højt på dagsordenen hos os - hvis ikke altid”

Hvad siger medlemmerne om CfL? Vi har spurgt Vilhelm Holsting, kommandørkaptajn og Institutchef for Forsvarsakademiet  

CfL, februar 2022

”Hvis der er én ting, jeg skal fremhæve ved vores medlemskab af CfL, så er det adgangen til klubhusmøder. Ledelse ligger os stærkt på sinde, og det er vigtigt for vores medarbejdere, at de har en ramme, hvor de kan mødes med andre ledere - både fra det private erhvervsliv og fra andre dele af det offentlige.”

Sådan lyder det fra kommandørkaptajn Vilhelm Holsting, ph.d. og institutchef for Forsvarsakademiet, der har været medlem af CfL gennem en lang årrække. Han uddyber:

”Medlemskabet giver vores medarbejdere mulighed for frit at deltage i en lang række aktiviteter, og det er noget jeg påskønner som chef for Institut for Ledelse og Organisation. Ledelse er jo en operativ kapabilitet i det militære, som er med til at skabe effektivitet i den militære opgaveløsning. Derfor har ledelse i årtier stået meget højt på dagsordenen hos os - hvis ikke altid.”

Forsvarsakademiet beskæftiger over 400 civile og militære medarbejdere fordelt flere steder i landet, og ud over medlemskabet peger Vilhelm Holsting på endnu en fordel:

”Vi udbyder selv de fleste kurser, men i Forsvaret har vi en dagsorden, der handler om at outsource noget af den undervisning, som vi ikke selv behøver bruge kræfter på. Det gælder eksempelvis projektledelse, og her har vi også et rigtigt godt samarbejde med CfL.” 

Her kan du læse om alle fordelene ved at være medlem af CfL

Andre læser også

Ledelse af diversitet, inklusion og lige muligheder

Det handler ikke om at erkende fortidens synder med skyld og skam, men om at indse, at vi alle er biased og har ansvaret for at skabe inkluderende ledelse. Læs interview med CBS-professor Sara Louise Muhr.

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.