Må man kontakte en sygemeldt medarbejder? Skal en medarbejder på barsel også have en lønregulering? Hvad skal der stå i en advarsel? Kender du svarene?

Kender du svarene? Manglende viden kan koste dyrt – både menneskeligt, ledelsesmæssigt og økonomisk. Kom på forkant med HR–juraen og kend dit råderum.

Dit udbytte af et kursus i HR-jura for ledere - på blot 1 dag

Kurset HR-jura for ledere klæder dig på til at håndtere HR-juraen i dagligdagen f.eks., når medarbejderen har for stort fravær, ikke performer, eller du overvejer en opsigelse.

På et kursus i HR-jura for ledere får du en grundig gennemgang af, hvilke rammer ledelsesretten og ledelsespligten sætter for dit ledelsesrum, og du lærer at undgå de faldgruber, ledere typisk falder i.

Indhold

  • De 12 HR-juridiske råd til ledere
  • Rammerne for ansættelsesforholdet
  • Ledelsesretten og ledelsespligten
  • HR-juraen i en nøddeskal – de vigtigste regler for ansættelse, rettigheder og pligter, sygefravær, ændringer af ansættelsesvilkår samt for advarsler og opsigelse.

Hvordan forløber kurset?

Kurset veksler mellem teori, praktiske eksempler og øvelser, og du får mulighed for at arbejde med en række klassiske problemstillinger fra hverdagen som leder.

Deltagere på CfLs kursus i HR-jura for ledere

Kurset henvender sig både til nye og erfarne ledere, som gerne vil have et brush-up på HR-juraen. 

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Vattenfall A/S, Naviair, NNIT A/S, VELUX A/S og Københavns Kommune.