HR-netværk

Se vores udvalg af netværk for HR

Netværk giver dig udvikling, resultater og relationer 

Hvorfor vælge et professionelt HR-netværk hos CfL?
CfL er et stort ledelseshus, og vores dedikerede netværksledere trækker på hinandens specialkompetencer, når vi tilrettelægger vores netværksforløb.

 

Find din netværksgruppe for HR her

Hvorfor vælge et professionelt HR-netværk hos CfL?

Facilitering: Det er altid en af CfLs fastansatte netværksledere, der faciliterer vores netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 50 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.


Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netværk noget for dig.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik