Velkommen til

JTI-workshop: BeeTypes

Workshop for typeautoriserede

4.500 kr. / 5.500 kr.

Information

Dette arrangement er afsluttet. Du kan se vores kommende arrangementer her. 

BeeTypes – Hands-on adfærdssimulator til Type og ledelse

BeeTypes er en sjov, udfordrende og tankevækkende ledelsessimulator, som udviklingskonsulenter kan anvende når de faciliterer udviklingsprocesser, hvor Jungiansk Typologi indgår som teoretisk referenceramme. Formålet med den er at eksemplificere hvordan mennesker med forskellig persontype reagerer på din konkrete adfærd og hvordan det hænger sammen med præferencer.

BeeTypes består af en simulator applikation til smartphones og tablets, samt en database, der opsamler resultater og adfærdsdata fra dem, der arbejder i simulatoren.

På denne workshop får du en grundig indføring i hvordan simulator og database er opbygget, hvordan simulatoren virker, hvilke data der kan trækkes ud af databasen og hvordan du anvender simulator og adfærdsdata i din praksis.

Som del af dagen kommer du til, selv at arbejde i simulatoren, så du ved hvordan brugeroplevelsen er.

Du vil lære at fortolke de data, der dannes når man arbejder i simulatoren. Det foregår ved at vi gennemgår opbygning og indhold af datarapporter og ved at du arbejder med at fortolke data fra konkrete anonymiserede eksempler. Du gennemgår også egne adfærdsdata ligesom du får konkret praktisk øvelse i at coache andre med baggrund i deres adfærdsdata.

Som afslutning på workshoppen certificeres du som bruger. Det foregår ved at du svarer på en række spørgsmål vedrørende de temaer vi har gennemgået på dagen. Vi gennemgår besvarelserne i fællesskab som afslutning på workshoppen.

Du kan allerede nu sikre dig en plads, ved at tilmelde dig nedenfor. 

Har du spørgsmål?

 

Annette Elgaard Bøttger
Chefrådgiver

T: +45 2098 3908
M: aeh@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik