rådgivning

Vi skaber konkrete løsninger på kritiske udfordringer

Vi rådgiver om strategi og ledelse på alle niveauer

Vi hjælper med strategiudvikling, eksekvering og design af skræddersyede lederudviklingsforløb. Du vil opleve, at vi både lytter til jeres behov, men også spørger ind til andre faktorer, der kan spille ind på jeres succes.

CfL’s formål er, at vi sammen målretter indsatsen mod de handlinger, der skaber resultater og god ledelse i lige præcis din organisation.

Strategi

Strategi er der, hvor vi arbejder med at finde vejen til fremtiden. Men ingen strategi uden implementering. Fra den indledende analysefase rådgiver vi om, hvordan I som ledelse sikrer eksekvering og opfølgning.

Ledelsesudvikling

CfL bidrager med at skabe retning, klarhed og resultater i balancen mellem organisationens mål og medarbejdernes potentiale. Vi rådgiver om ledelse på alle niveauer og ud fra forskellige vinkler. 

Offentlig ledelse

Danmark har en af de mest veldrevne offentlige sektorer i verden. Det skyldes indsatsen fra dedikerede ledere og medarbejdere, der hver dag bidrager til værdiskabelsen for borgerne og for samfundet. God ledelse er nøglen, men organisatorisk kompleksitet stiller ekstra krav til den offentlige leder. 

HR

Skal understøtte forretningen og sikre, at organisationen har de ressourcer, der skal til for at opnå optimal performance. Vi rådgiver om ansvar og roller, udvikling af performancemål og træning af ledere og ledergrupper. 

Organisering

Organisering er helheden af kultur, struktur og processer, og det rækker langt ud over organisationsdiagrammer. Vi hjælper med at skabe rammerne for en organisering, der understøtter jeres mål.

Sådan arbejder vi

Vi lytter, stiller spørgsmål og rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov. I processen anlægger vi altid et helhedsblik på organisationen. Det betyder i praksis, at du sætter et ønsket udviklingstema i fokus, og at vi undervejs i processen anlægger et holistisk blik på, hvad der er vigtigt at huske for at kunne opnå den ønskede succes. 

Vi er i vores tilgang inspireret af Excellencemodellen og vil derfor undersøge i hvilket omfang en given indsats påvirker følgende faktorer:

  • Giver kunderne merværdi
  • Skaber en bæredygtig fremtid
  • Udvikler organisatorisk kapacitet
  • Drager fordel af kreativitet & innovation
  • Leder med vision, inspiration & integritet
  • Eksekverer rettidigt og resultatorienteret
  • Opnår succes gennem medarbejdernes talenter
  • Opretholder fremragende resultater  

 

Det tror vi på

Vi værdsætter gode værktøjer, men vi værdsætter at holde metoder i baggrunden og samskabe indsatsen med din ledergruppe endnu højere. Derfor vil du altid møde en erfaren rådgiver, der ved, at den unikke situation og organisatoriske kontekst kommer først – og værktøjerne efter.

CfL-Rådgivning

Eksempler på rådgivningsopgaver

Krisen accelererer den digitale transformation

Hvordan håndterer danske ledere krisen? Lige nu høster Scleroseforeningen en række erfaringer, der kan være med til at accelerere virksomhedens digitale strategi, men for direktør Klaus Høm er det utrolig vigtigt at have det lange lys på.

Relationer, motivation og en smule Jung

E-handelshuset Hesehus har i samarbejde med CfL fået styrket relationer, kommunikation og handlekraft. Læs om et forløbet, der satte lederne på både tanke- og praktisk arbejde.

ALDIs turbo turnaround

Ny strategi, nye processer, nye butikker, nye varer og meget mere. ALDI har ændret på alt, og over 300 ledere været igennem et skræddersyet forløb. Læs, hvordan CfL har rådgivet virksomheden.

Behov for råd og sparring?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager
T: +45 2565 9000
E: her@cfl.dk

Henrik Graungaard
Direktør
T: +45 5154 4126
E: hgr@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik