Ledelsesrådgivning

Vi skaber konkrete løsninger på kritiske udfordringer

Vi arbejder med ledelse, strategi og organisering på alle niveauer

Vi hjælper med strategiudvikling, eksekvering og design af skræddersyede lederudviklingsforløb. Du vil opleve, at vi både lytter til jeres behov, men også spørger ind til andre faktorer, der kan spille ind på jeres succes.

CfL’s formål er, at vi sammen målretter indsatsen mod de handlinger, der skaber resultater og god ledelse i lige præcis din organisation.

Ledelse

CfL bidrager med at skabe retning, klarhed og resultater i balancen mellem organisationens mål og medarbejdernes potentiale. Vi rådgiver om ledelse på alle niveauer og ud fra forskellige vinkler.

Strategi

Strategi er der, hvor vi arbejder med at finde vejen til fremtiden. Men ingen strategi uden implementering. Fra den indledende analysefase rådgiver vi om, hvordan I som ledelse sikrer eksekvering og opfølgning.

Organisering

Organisering er helheden af kultur, struktur og processer, og det rækker langt ud over organisationsdiagrammer. Vi hjælper med at skabe rammerne for en organisering, der understøtter jeres mål.

HR

Skal understøtte forretningen og sikre, at organisationen har de ressourcer, der skal til for at opnå optimal performance. Vi rådgiver om ansvar og roller, udvikling af performancemål og træning af ledere og ledergrupper. 

Bestyrelser

Bestyrelsen varetager den overordnede strategiske ledelse af et selskab. Vi rådgiver om assessment, kompetenceafklaring og værdiskabelse, og så arbejder vi med at sikre sammenhæng mellem ledelsen og bestyrelsen.

CfL-Rådgivning

Eksempler på rådgivningsopgaver

Krisen accelererer den digitale transformation

Hvordan håndterer danske ledere krisen? Lige nu høster Scleroseforeningen en række erfaringer, der kan være med til at accelerere virksomhedens digitale strategi, men for direktør Klaus Høm er det utrolig vigtigt at have det lange lys på.

Relationer, motivation og en smule Jung

E-handelshuset Hesehus har i samarbejde med CfL fået styrket relationer, kommunikation og handlekraft. Læs om et forløbet, der satte lederne på både tanke- og praktisk arbejde.

ALDIs turbo turnaround

Ny strategi, nye processer, nye butikker, nye varer og meget mere. ALDI har ændret på alt, og over 300 ledere været igennem et skræddersyet forløb. Læs, hvordan CfL har rådgivet virksomheden.

Dagrofas nye anatomi

Dagligvarekoncernen Dagrofa havde behov for bedre sammenhæng i deres performance managementsystem og fik hjælp af CfL. Resultatet blev en konkret model, der taler til både hoved, hjerte og fødder.

Behov for råd og sparring?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager
T: +45 2565 9000
E: her@cfl.dk

Henrik Graungaard
Områdechef, vest
T: +45 5154 4126
E: hgr@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik