Coaching Essentials

Til undervisning i egen organisation på engelsk. Bag en god medarbejder, er der en god coach

samtale mellem to ledere

Andre kr. 5.000 for faciliteringsguiden

Tjek om din virksomhed er medlem

Faciliteringssættet kan gennemgås når passer dig og i dit eget tempo.

PRIS :

Faciliteringssættet koster kr. 5.000,- ex moms

Efterfølgende deltagermaterialer kr. 1.200,- pr. deltager. Minimumskøb er 10 stk. Priserne er eksklusive moms.

Coaching er en ledelsesmæssig færdighed, der differentierer den gode leder fra andre ledere.

Som leder er man ofte tilbøjelig til at komme med løsningen på den udfordring medarbejderen har, i stedet for at have en coachende tilgang.

I den coachende tilgang er lederen spørgende, nysgerrig og hjælper medarbejderen til selv at komme med løsning på udfordringen. Denne indfaldsvinkel hjælper medarbejderen til udvikling, vækst og læring, og derudover en følelse af at blive bedre til sit arbejde, både på den korte og den lange bane.

Det at kunne løse sine udfordringer selv – uafhængigt af kollegaer eller ledere – det giver energi og drive. Og virksomheden vil opleve en effektivitet, som kan måles på resultatet.

Coaching Essentials er struktureret, så du kan undervise i det både virtuelt og som klasseundervisning. Det er af en dags varighed og på engelsk.

Pris: Faciliterings materiale kr. 5.000,-. Efterfølgende deltagermaterialer kr. 1.200,- pr. deltager. Minimumskøb er 10 stk. Priserne er eksklusive moms. 

Hvordan kommer du i gang?

Du bestiller faciliteringssættet ved at udfylde formularen nedenfor. Faciliteringssættet koster kr. 5.000,- ex moms og er personligt.

Seniorrådgiver Henriette Klein-Ipsen

Har du spørgsmål?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager

T: +45 2565 9000
M: her@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

4,7

Lederen som coach

Lær hvordan du igennem coaching fremmer udviklingen og selvstændigheden hos dine medarbejdere, og dermed øger trivslen og effektiviteten i din afdeling

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik