Udvid din værktøjskasse

Kursus i forandringsledelse

Lær at skabe hurtigere forandringer og få dem forankret i organisationen

(4,7)
Forandringsledelse
Download folder

Medlemspris: kr. 15.900,- / Andre: kr. 18.900,- (ex. moms)

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

24. april 2023 - 22. maj 2023

Lokation: CfL, København Ø

4. oktober 2023 - 6. november 2023

Lokation: CfL, København Ø

Varighed 3 dage - 2 moduler

Lokation CfL, København Ø

 • Modul 1

  CfL, København Ø

  24. april 2023, KL. 09:00 - 17:00 25. april 2023, KL. 09:00 - 17:00
 • Modul 2

  CfL, København Ø

  22. maj 2023, KL. 09:00 - 00:00

Varighed 3 dage - 2 moduler

Lokation CfL, København Ø

 • Modul 1

  CfL, København Ø

  04. oktober 2023, KL. 09:00 - 17:00 05. oktober 2023, KL. 09:00 - 17:00
 • Modul 2

  CfL, København Ø

  06. november 2023, KL. 09:00 - 17:00

Forandringsledelse – fremtidens strategiske ledelseskompetence.

Kom og få operationelle og implementer bare redskaber til at designe, drive og forankre forandringer.

Udvikling ER forandring

Udvikling af din forretning og din organisation er at gøre dine processer og produkter billigere, smartere, hurtigere, bedre etc. – og det betyder forandringer for dig og dine medarbejdere.

Vi giver dig redskaber, som lærer dig, hvordan du som leder, projektleder eller forandringsagent udvikler din evne til at implementere forandringer og skabe ny motivation og energi i din organisation.

Forandringsprocesser er læreprocesser, hvor vi hele tiden navigerer mod målet i f.t. den virkelighed der er og opstår undervejs.

Garanti

Forandringsprocesser er komplekse og målsætninger flyttes og justeres altid – så vi kan ikke give dig en garanti for en 100% succesfuld implementering af dit forandringsprojekt – men vi kan give dig en garanti for, at du får en værktøjskasse der forøger dine muligheder for implementering betragteligt og gøre det nemt at lede forandringer.

Hør tidligere Chefkonsulent Nicolai Juel Vædele fra KOMBIT A/S fortælle om sin oplevelse med kurset i Forandringsledelse.

Forløb

Dit eget forandringsprojekt

Kurset varer 2 + 1 dag. Du arbejder med dit eget forandringsprojekt eller din konkrete udfordring, således at kurset vil skabe direkte fremdrift for dit projekt. Dagene er intensive, og vi bruger ny viden og teori sammen med øvelser, gruppearbejde, erfaringsudveksling, diskussion og refleksion.

De mange praktiske øvelser gør dig i stand til at gå direkte hjem i organisationen og lede forandringer på en ny og bedre måde.

Værktøjskassen er fyldt med velafprøvede, simple og skalérbare værktøjer – der kan bruges til små som store forandringsprocesser.

Indhold

Forandringsrejsen - vi tager dig med på en rejse

Rejsen indeholder hvordan du planlægger og designer en forandringsproces – og ikke mindst hvordan du får sat rejsen i gang og navigerer undervejs således at vi når vores destination.

Forandringens dynamikker – Hvad er det der kan gøre forandringer nemme – og svære? Hvordan skaber du energi i en forandringsproces?
Målsætning - Hvordan opsætter jeg et motiverende mål for forandringen?
Konsekvensanalyse - Hvad i organisationen vil forandringen påvirke – hvad vil den ikke påvirke?
Interessentanalyse – Hvem er mine stakeholders – og hvordan bruger jeg dem aktivt til at fremme mit projekt?
Forandringskommunikation – Hvordan får jeg ”solgt billetter” til min forandringsrejse?
Forandringsresistens – Hvordan håndterer jeg modstand i min organisation?
Hvordan leder jeg dem sikkert gennem rejsen – og opretholder momentum?
Du arbejder aktivt både med cases – men fokus er på dit eget projekt eller udfordring gennem hele forløbet, og I lærer af hinandens projekter og problemstillinger.

Målgruppe

 • Du er en der står overfor eller midt i en forandringsproces og har brug for konkret sparring og input.
 • Du er sandsynligvis mellemleder, specialistleder, HR- eller projektleder, og du er involveret i at gennemføre forandringer i din egen organisation.
 • Du er en der vil dygtiggøre dig og udvikle din evne til at lede forandringer.

Dit udbytte

 • Du får konkrete værktøjer til at planlægge og gennemføre forandringer og til at lede medarbejderne og interessenterne igennem forandringsprocesserne.
 • Du får indsigt i, hvordan du håndterer eventuel modstand og hvordan du vender denne modstand og usikkerhed til ny motivation og energi.
 • Du lærer om effektiv forandringskommunikation, og hvordan du inddrager din organisation i at skabe forandringer, der holder.
 • På kurset vil du erhverve viden om – og færdigheder til at arbejde med de teoretiske redskaber til at implementere din egen forandringscase.
 • Du vil få værktøjer til at forankre beslutningsprocesser i en forandringsproces.
 • Du vil lære om, hvordan man får forankret forandringer i en ny kultur.

Virksomhedens udbytte

 • En eksekveringskraft i forandringsprocesser
 • En rådgiverkapacitet i f.t. forandringsprocesser.
 • Et højere momentum og en bredt funderet implementering af forandringer.
 • Der etableres en ny forankret kultur, hvor ledelsen står i spidsen
 • Det ledelsesmæssige niveau igennem forandringer højnes

Chefrådgiver Reno Månsson

Seniorrådgiver Annette Elgaard Bøttger

Seniorrådgiver Pernille Grove

 

Hvorfor er forandringsledelse vigtigt?

Forandring i organisationer har alle dage været et grundvilkår for en bæredygtig vækst og en sund virksomhed. Hvor forandringer dog tidligere ofte har været præget af god tid og langsommelige processor, har den teknologiske udvikling sat forandringsprocesserne under pres. Det ændrer vores måde at leve, omgås og drive forretning på, og netop som du føler, at du har fundet dig til rette i den nye virkelighed, så sættes den igen under pres med nye forandringer. Det kan være svært at følge med.

 

Modstand er et grundvilkår i forandringsprocessen

Med forandringer følger ofte utryghed og derfor også modstand. Forandringsledelse har til formål at give dig redskaber til at kunne styre forandringsprocessen og lede alle involverede parter og interessenter sikkert og trygt igennem forandringen. Det er dog næsten umuligt at gennemføre en forandringsproces uden modstand. Det, der betyder noget, er, hvordan du håndterer den. Modstand er typisk en reaktion på utryghed, som er helt naturlig i en større forandringsproces, og derfor skal du som leder tage den seriøst.

 

Hvornår har jeg brug for forandringsledelse?

Forandringsledelse er relevant for dig, der står i en situation, hvor du ikke på forhånd kan definere præcist, hvor i som virksomhed ender, fordi processen afhænger af interessenternes deltagelse. Uden den nødvendige ledelse gennem disse processer, kan forandringerne helt udeblive grundet forkert håndtering af frustrationer og forhindringer. Gennem kurset i forandringsledelse vil du blive klædt på til at skabe en forandringskultur og etablere den solidt i organisationen.

Læs mere om forandringsledelse her.

Hent folder om Forandringsledelse Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Ofte stillede spørgsmål

Der er gratis parkering og ladestationer til elbiler hos CfL. Parkeringsforholdene kan variere hos de forskellige konferencesteder vi benytter. Tjek derfor på det enkelte konferencesteds hjemmeside.

CfL ligger  200 meter fra Østerport station i København, hvortil der er gode bus og togforbindelser. Vi bestræber os altid på at lægge internatmodulerne tæt på offentlig transport. Spørg os gerne i forhold til konkrete afholdelser på info@cfl.dk.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig kurset selvom din virksomhed ikke er medlem af CfL.

Ja forløbet er med fuld forplejning. Kontakt os gerne, hvis du har allergi, eller der er andre særlige hensyn vi skal tage, på info@cfl.dk.

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Du kan trygt tilmelde dig alle CfLs fysiske aktiviteter. Vi overholder til enhver tid myndighedernes anbefalinger om sundhed og sikkerhed. Du kan læse mere om vores coronaberedskab her.

Tilmeld dig kurset

Vælg startdato
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

Lars Hansen

 

Lars Hansen
Kompetencerådgiver

T: +45 5154 4110
M: lha@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Ledere med nogen erfaring

SLII® Experience

Lær at lede situationsbestemt - for ledere, HR- og organisationskonsulenter

DKK 12.200,- / 14.300,-

10. maj 2023

2 dage

København & Aarhus

Erfarne ledere

Sådan skaber du psykologisk tryghed

På kurset Sådan skaber du psykologisk tryghed får du de rigtige værktøjer til at analysere, skabe og udvikle psykologisk tryghed i dit team.

DKK 14.300,- / 16.900,-

23. maj 2023

3 dage

Personlig udvikling

Personlig gennemslagskraft

Få værktøjer til systematisk at træne evnen til at træde i karakter som den bedste version af dig selv. Opnå et stærkt nærvær, som tiltrækker opmærksomhed

DKK 16.900,- / 19.900,-

2. maj 2023

3 dage

CfL

Ledere med nogen erfaring

Tal og overbevis forsamlingen

Kurset hjælper dig til at finde, styrke og fastholde dit fokus. Med skærpet fokus får du afsluttet dine opgaver, bliver bedre til at styre dine tanker og være mere nærværende.

DKK 5.900,- / 6.900,-

12. juni 2023

1 dage

CfL

Hent vores brochure og se vores kurser indenfor personlig udvikling Brochuren giver et fuldt overblik over kurser til dig indenfor personlig udvikling. Kontinuerlig personlig udvikling er nøglen til resultater og succes både for medarbejdere, ledere og virksomhed. Brochuren giver et indblik i kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure