Netværk for erfarne ledere

I CfL netværk for erfarne ledere sætter vi fokus på netop de udfordringer, som du står overfor helt aktuelt. Vi tager udgangspunkt i virkeligheden, som den ser ud i dag og i morgen.

 

Ledernetværk hos CfL vil give dig:

  • Tid til at tænke over, hvordan du agerer som leder
  • Inspiration til at skabe forandringer og handle - professionelt og personligt
  • Et styrket kontaktnet blandt erfarne ledere

Læs også: Strategisk valg, at de fleste ledere er med i netværk

 

Omdrejningspunktet i CfL Netværk...

... er altid videndeling, inspiration og erfaringsudveksling.

Vores facilitatorer arbejder målrettet med at skabe aktiv deltagelse og opbygge fortrolige relationer. Det betyder, at du ikke bare bliver lyttet til – du bliver også udfordret og får mulighed for at lære med og gennem andre.

CfL Netværk sætter rammerne for fortrolige relationer ved at gennemtænke processer og flow på hvert møde. Vi arbejder fx med indlæg fra deltagerne, diskussion og problemknusning, drøftelse af dilemmaer og personlig refleksion.

Læs også: Unik lederudvikling gennem netværk  

 

Fællesskab og inspiration

Når du engagerer dig i et af CfLs netværk, får du mulighed for at skabe professionelle relationer til andre ligesindede, og du får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer. Altsammen i et fortroligt rum. Vi holder et forretningsdrevet fokus med udgangspunkt i deltager-cases og aktuelle temaer.

Hvert netværk er unikt og derfor tilrettelægges antallet og længden af mødedage i samarbejde med dig som deltager. Typisk har netværkene 2-3 halv- eller heldagsmøder samt 1-2 døgnmøder. Flere netværk tager også på studieture til udlandet.

Aktiviteten på møderne er altid høj, deltagerne engagerede og udbyttet stort.

Netværksgrupper for erfarne ledere

Erfarne ledere

Virtuelt ledernetværk

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.

DKK 4.500 / 5.175

Topledere

Fremtidens salg

I netværket Fremtidens Salg stiller vi skarpt fokus på seneste viden og best practice blandt de øverste ledere indenfor salg og forretningsudvikling.

DKK 29.300 / 34.500

Erfarne ledere

NETOP - ledere uden personaleansvar

Deltagerne står ofte alene med deres udfordringer og skal løse projekter og problemstillinger, hvor de som oftest ikke har fuld kontrol over ressourcerne.

DKK 18.300 / 21.550

Erfarne ledere

Ledere på tværs X

Få mulighed for at sætte egen situation i perspektiv og diskuter de fælles udfordringer og problemstillinger, du møder i en "klassisk" mellemlederrolle.

DKK 22.200 / 26.150

Erfarne ledere

Ledere på tværs VII

Netværkets formål er at bringe ledere sammen, som har erfaring inden for forskelligartede ledelsesopgaver på mellemlederniveau.

DKK 22.200 / 26.150

Erfarne ledere

Ledere på tværs VI

Netværkets formål er at bringe ledere sammen, som har erfaring inden for meget forskelligartede ledelsesopgaver på mellemlederniveau.

DKK 15.100 / 17.800

Erfarne ledere

Ledere på tværs I

Få mulighed for at sparre med andre om de fælles udfordringer og problemstillinger, du møder i en "klassisk" mellemleder-rolle.

DKK 22.200 / 26.150

Erfarne ledere

Erfarne ledere med strategisk ansvar III

Netværket henvender sig til erfarne ledere og generalister med et linje- eller stabsansvar. Netværket giver dig mulighed for at udveksle viden og erfaringer

DKK 21.200 / 24.950

Erfarne ledere

Erfarne ledere med strategisk ansvar II

Et fortroligt fristed, hvor deltagerne kan opbygge gensidige gode relationer, som muliggør udveksling af viden og erfaringer.

DKK 23.100 / 27.200

Erfarne ledere

Erfarne ledere med strategisk ansvar I

Netværkets formål er, at deltagerne videreudvikler sig som ledere ved blandt andet at undersøge og diskutere ledelsesmæssige udviklingstendenser.

DKK 22.100 / 26.000

Topledere

Finansklubben

Finansdirektører sidder ofte med nogle problemstillinger, der ikke kan løses af andre i organisationen og samtidig med emner, der har bestyrelsens bevågenhed.

DKK 21.100 / 24.850

Hvorfor vælge et professionelt topledernetværk hos CfL?

Facilitator: Det er altid en af CfLs fastansatte rådgivere, som er facilitator på alle netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 70 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.


Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netværk noget for dig.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Klik her

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik