Netværk for erfarne ledere

I CfL netværk for erfarne ledere sætter vi fokus på netop de udfordringer, som du står overfor helt aktuelt. Vi tager udgangspunkt i virkeligheden, som den ser ud i dag og i morgen.

 

Ledernetværk hos CfL vil give dig:

  • Tid til at tænke over, hvordan du agerer som leder
  • Inspiration til at skabe forandringer og handle - professionelt og personligt
  • Et styrket kontaktnet blandt erfarne ledere

Læs også: Strategisk valg, at de fleste ledere er med i netværk

 

Omdrejningspunktet i CfL Netværk...

... er altid videndeling, inspiration og erfaringsudveksling.

Vores facilitatorer arbejder målrettet med at skabe aktiv deltagelse og opbygge fortrolige relationer. Det betyder, at du ikke bare bliver lyttet til – du bliver også udfordret og får mulighed for at lære med og gennem andre.

CfL Netværk sætter rammerne for fortrolige relationer ved at gennemtænke processer og flow på hvert møde. Vi arbejder fx med indlæg fra deltagerne, diskussion og problemknusning, drøftelse af dilemmaer og personlig refleksion.

Læs også: Unik lederudvikling gennem netværk  

 

Fællesskab og inspiration

Når du engagerer dig i et af CfLs netværk, får du mulighed for at skabe professionelle relationer til andre ligesindede, og du får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer. Altsammen i et fortroligt rum. Vi holder et forretningsdrevet fokus med udgangspunkt i deltager-cases og aktuelle temaer.

Hvert netværk er unikt og derfor tilrettelægges antallet og længden af mødedage i samarbejde med dig som deltager. Typisk har netværkene 2-3 halv- eller heldagsmøder samt 1-2 døgnmøder. Flere netværk tager også på studieture til udlandet.

Aktiviteten på møderne er altid høj, deltagerne engagerede og udbyttet stort.

Netværksgrupper for erfarne ledere

Erfarne ledere

Ledelse af medarbejdere

Få mulighed for at sparre med andre om de fælles udfordringer og problemstillinger, du møder i en "klassisk" mellemleder-rolle.

DKK fra 15.300 / fra 18.000

Erfarne ledere

Salg og forretningsudvikling

I netværket Fremtidens Salg stiller vi skarpt fokus på seneste viden og best practice blandt de øverste ledere indenfor salg og forretningsudvikling.

DKK 29.300 / 34.500

Erfarne ledere

Strategisk ledelse

Netværkets formål er, at deltagerne videreudvikler sig som ledere ved blandt andet at undersøge og diskutere ledelsesmæssige udviklingstendenser.

DKK fra 21.350 / fra 25.150

Virtuelle netværk

Virtuelt ledernetværk

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.

DKK 4.500 / 5.175

Hvorfor vælge et professionelt topledernetværk hos CfL?

Facilitator: Det er altid en af CfLs fastansatte rådgivere, som er facilitator på alle netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 70 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.


Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netværk noget for dig.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik