Skab værdifulde talent- og kompetenceudviklingsprogrammer og få hjælp til karriereudvikling og personlig indsigt.

Karrieremodellen™ sikrer kvaliteten i den årlige medarbejderudviklingssamtale, så medarbejderen får afklaret sine jobønsker, og leder og medarbejder sammen får tilrettelagt et målrettet karriereforløb, der balancerer den enkelte medarbejders ønsker og virksomhedens behov.

Derudover sikrer Karrieremodellen™ , at virksomheder kan motivere og fastholde nøglepersoner ved at skabe værdifulde talent- og kompetenceudviklingsprogrammer, der understøtter virksomhedernes forretningsstrategier. Lederne kan således nemt benytte værktøjet til MUS-samtaler og vejlede om de forskellige karriereveje i jeres virksomhed.

Formålet med Karrieremodellen™ - Individniveau

Certificeringskurset giver dig en grundig indsigt i Karrieremodellens™ begrebsramme og de tilhørende validerede instrumenter. Du vil lære at præsentere modellen, tolke profiler og holde tilbagemeldingssamtaler. Derudover vil du blive præsenteret for Karrieremodellens™ anvendelsesmuligheder i organisationer.

Hvordan og hvem kan anvende Karrieremodellen™ - individniveau?

Testværktøjet og kurset henvender sig til alle personer eller HR-professionelle, som arbejder med:

 • Medarbejder- og talentudvikling
 • MUS
 • Employer branding
 • Teamudvikling
 • Performance Management
 • Personlig udvikling
 • Individuel karriereudvikling
 • Rekruttering
 • Ledelsesudvikling
 • Forandringsprocesser
 • Strategisk HR

Hvem bruger Karrieremodellen™ - individniveau?

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Topdanmark Forsikring A/S, NCC Construction Danmark A/S, PFA Pension, SimCorp A/S og Region Hovedstaden.

Hvordan får jeg adgang til Karrieremodellen™ - individniveau?

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået af kurset Erhvervsrettet Testning hos CfL, medmindre du har grundkursus i test fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

For at kunne anvende Karrieremodellens™ individniveau skal du gennemgå et certificeringskursus på 2 + 1 dag(e) hos CfL. Mellem modul 1 og 2 skal du gennemføre 3 træningssamtaler. Denne certificering sætter dig i stand til at anvende modellen på individniveau.

Du kan desuden supplere dette kursus med en halvanden dags certificering i Karrieremodellens™ organisationsdel, der giver adgang til at arbejde med modellen på gruppe- og/eller organisationsniveau.

Hvad koster Karrieremodellen™ - individniveau?

Certificering: 

Medlemmer: 16.900 kr. / Andre: 19.900 kr. 

Pris pr. test:

Karriereprofil og –rapport: 450 kr. (ex. moms)

Kulturmatchprofil og –rapport: 450 kr. (ex. moms)

Gruppeprofil og –rapport: 450 kr. (ex. moms)

Kulturmatchgruppeprofil og –rapport: 450 kr. (ex. moms)

CfL forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.

Kursusmaterialer