Bliv en mere nuanceret og effektiv leder ved at kombinere SLII® med JTI

Der åbner sig langt flere muligheder for at ramme den rigtige ledelsesstil overfor hver enkelt medarbejder, når SLII® (Situationsbestemt ledelse) og JTI bringes i spil samtidig. Som leder vil du kunne agere mere nuanceret og dermed udøve en mere effektiv ledelsesstil. Og for medarbejderen vil det medføre en højere grad af motivation og faglig udvikling, når denne bliver mødt både på sine temperamentsmæssige behov og sin læringsstil.

The Leadership Bridge

Med kombinationen af SLII® og JTI bliver det i udgangspunktet muligt at kombinere de fire ledelsesstile fra SLII® med de fire temperamenter, der er beskrevet og forklaret ud fra JTI.

(JTI - De fire dimensioner)

(SLII - Kendetegn for udviklingsniveauer)

Det kan for nogle lyde uoverkommeligt, hvis de udelukkende er certificeret til at anvende det ene af redskaberne. Vi kan imidlertid tilbyde at rådgive og undervise virksomhedernes ledere og HR-personale i brugen af begge. Konceptet kaldes The Leadership Bridge og står for den brobygning, der her finder sted mellem de to værktøjer.

Bevidst ledelsesstil

For nogle vil kombinationen vække en vis genkendelse, fordi de mere eller mindre ubevidst tager hensyn til medarbejdernes temperamenter i deres ledelsesstil, men her er muligheden for at blive helt bevidst om anvendelsen og dermed meget skarpere og mere effektiv i sin ledelsesstil.

Rådgivningen

CfL tilbyder tilpasset rådgivning i selve virksomheden. Her kan deltagere med udgangspunkt i deres egen viden om et af redskaberne - eller dem begge få mulighed for at nuancere deres viden yderligere om de enkelte værktøjer eller kombinationen af dem.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Seneste artikler om medarbejderudvikling

Har du styr på typeteorien?

Sansning, Intuition, Tænkning og Følen er fire mentale funktioner, der udgør kernen i typeteorien. Læs, hvad der karakteriserer dem, når de optræder hhv. ekstrovert og introvert.

Brain-Based Descriptions of the 8 Jungian Types

A century ago, the famous Swiss psychiatrist Dr. C.G. Jung described eight ways people function. Like right versus left handedness, we develop preferences—our gifts. Here you can read about the Eight Cognitive Processes.

Nu strammes reglerne for ligeløn

Er virksomheden klar til at blive udfordret på, om individuelt aftalte lønninger er i overensstemmelse med ligelønsloven? Læs om konsekvenserne af nyt EU-direktiv, og hvad I bør forberede jer på.

Har du spørgsmål?

Bettina Malmkvist
Senior Kompetencerådgiver

T: +45 3030 4948
M: bma@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik