Virtuelle netværksgrupper for ledere og HR

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

I CfL ønsker vi konstant at udfordre, inspirere og udvikle dig til at blive en bedre leder. Derfor udvikler og udvider vi vores værditilbud til dig, så du har de bedste forudsætninger for at skabe resultater.

Med CfLs virtuelle netværk får du 4 klare fordele:

1. Optimal udnyttelse af din tid
2. Faglig og personlig udvikling, mens du er i dine vante omgivelser
3. Hurtig og let adgang til læring, inspiration og videndeling
4. Et stærkt ledernetværk på tværs af landet

Virtuelle netværksgrupper

Virtuelt ledernetværk

Virtuelt ledernetværk

Hvorfor vælge et professionelt HR-netværk hos CfL?

Facilitering: Det er altid en af CfLs fastansatte rådgivere, der faciliterer vores netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 70 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.

Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netærk noget for dig.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik