SOS-ledelsesrådgivning online

Få 1:1 online-sparring med en ledelsesrådgiver fra CfL.

I en krise, opstår der helt nye udfordringer og dilemmaer, og uvished har ramt mange organisationer. Vi står klar til at hjælpe dig med det samme. Du kan have en af CfLs erfarne ledelsesrådgivere i røret med kort varsel.

Er der spørgmål, udfordringer eller dillemmaer, der presser sig på?

Vi står klar til at guide dig sikkert og konkret om motivation, trivsel, håndtering af frygt og meget mere. Husk, at du skal være den første, der tager iltmasken på.

Få personlig rådgivning nu

Vi har et stærkt rådgiverteam klar til at hjælpe dig. Teamet består af erfarne ledelsesrådgivere med speciale inden for erhvervspsykologi og strategiarbejde.

 

Hvis du vil opretholde organisationens modstandsdygtighed, er det nødvendigt at skubbe beslutningskraft nedad i organisationen. Bemyndig dine medarbejdere så meget, at de selv kan arbejde videre, hvis du må gå fra, fordi dine forældre er indlagte eller børnene er syge.

Sådan foregår det

Rådgivningssessionerne foregår i et fortroligt rum online, når det passer dig.

Få hjælp med det samme:

Kontakt Senior Relation Manager, Henrik Eriksen, på telefon +45 25 65 90 00 eller send en kort beskrivelse af dit dilemma til her@cfl.dk. Sammen vurderer vi omfanget af dit dilemma, samt det efterfølgende forløb.