CfL-Briefing

Aktuel bog: Vi lærer hele arbejdslivet

Mød forfatteren Annette Franck, seniorrådgiver i CfL.

Gratis/Åbent for alle

I alle jobs er det en forudsætning, at vi kan og vil lære. Læring er nemlig motoren i al udvikling og forandring; på alle niveauer i en organisation og i alle faser af vores arbejdsliv. Men læring er en overset disciplin i ledelse, og pædagogik er ikke en del af lederens værktøjskasse.

Kom og hør Annette Franck fortælle, hvorfor læring bliver tiltagende vigtigt i vores arbejdsliv. Få viden om hvordan voksne faktisk lærer. Få konkrete metoder til at arbejde erhvervspædagogisk i personaleledelse og forandringsprojekter. I denne briefing udfordrer vi også en række myter, fx at man skal ”aflære” for at lære nyt, og at alder forhindrer læring.

Annettes budskaber er vigtig indsigt for alle på en arbejdsplads, også i vores egen selvledelse. Det handler om både trivsel og resultater.

Annette Franck

Er cand.phil. i voksenpædagogik, MBA og Master i journalistik. Hun arbejder som seniorrådgiver i CfL med opgaver som netværksleder og underviser på forskellige kurser.

Annette Franck har tidligere udgivet bogen ”Modarbejder eller medarbejder – Forandringskommunikation skaber samarbejde.” 

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Virtuelt Infomøde: Netværksgruppen Fremtidens salg

Lyt med når netværksleder Henrik Appelquist introducerer til CfL's faglige netværk Fremtidens salg. Mødet afholdes på Zoom og er gratis for alle.

DKK Gratis/Åbent for alle /

30. september 2022

1 dage

Online - Zoom

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis/Åbent for alle /

25. oktober 2022

1 dage

Online

CfL-Topledertræf

Organizing for the New Normal

Uforudsigelighed og hastige ændringer er et vilkår. Hvad betyder det for din ledelse og din strategi? Velkommen til CfL-Topledertræf med Costas Markides, professor på London Business School.

DKK Medlemseksklusivt/Personlig invitation /

27. oktober 2022

1 dage

CfL og Aarhus