CfL-Briefing

Aktuel bog: Vi lærer hele arbejdslivet

Mød forfatteren Annette Franck, seniorrådgiver i CfL.

Gratis/Åbent for alle

I alle jobs er det en forudsætning, at vi kan og vil lære. Læring er nemlig motoren i al udvikling og forandring; på alle niveauer i en organisation og i alle faser af vores arbejdsliv. Men læring er en overset disciplin i ledelse, og pædagogik er ikke en del af lederens værktøjskasse.

Kom og hør Annette Franck fortælle, hvorfor læring bliver tiltagende vigtigt i vores arbejdsliv. Få viden om hvordan voksne faktisk lærer. Få konkrete metoder til at arbejde erhvervspædagogisk i personaleledelse og forandringsprojekter. I denne briefing udfordrer vi også en række myter, fx at man skal ”aflære” for at lære nyt, og at alder forhindrer læring.

Annettes budskaber er vigtig indsigt for alle på en arbejdsplads, også i vores egen selvledelse. Det handler om både trivsel og resultater.

Annette Franck

Er cand.phil. i voksenpædagogik, MBA og Master i journalistik. Hun arbejder som seniorrådgiver i CfL med opgaver som netværksleder og underviser på forskellige kurser.

Annette Franck har tidligere udgivet bogen ”Modarbejder eller medarbejder – Forandringskommunikation skaber samarbejde.” 

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik