CfL-Briefing

Hvordan bliver verden i 2021?

Velkommen til nytårskur

Medlemseksklusivt, gratis for medlemmer af CfL

Vær med, når CfL inviterer til nytårskur med Politikens internationale redaktør Michael Jarlner. Få hans bud på, hvad vi skal holde øje med i 2021.

”Trump bliver genvalgt, regnskoven gisper, japanerne dyrker robotsex, og så skal vi til at forsvare os mod solstorme.”

Sådan lød det i den årlige spåkugle fra Politikens internationale redaktør Michael Jarlner den 1. januar 2020, da han fra A-Z gav sit bud på det kommende år. Helt som spået gik det ikke – om end Jarlner forudså en økonomisk nedtur. I sin form inviterer spåkuglen til spøg, men tag ikke fejl: Der ligger dyb viden og mange, mange timers research bag artiklen, hvor redaktøren hvert år vover at tage en pejling af de vigtigste agendaer for et nyt år. 

Som medlem af CfL har du og dine lederkolleger mulighed for at møde Michael Jarlner, der vil udlægge de vigtigste internationale dagsordner, der kommer til at præge danske virksomheder og organisationer i 2021.

Hør bl.a. om verden efter Trump - og hvorfor Michael Jarlner i virkeligheden havde ret - da han sidste år skrev, at Trump vandt valget. Få indblik i, hvad der kommer til at ske i EU med Marcron på valg, Merkel der (måske) går af, og Brexit der (måske) bliver en realitet.

Michael Jarlner har arbejdet en del sammen med World Economic Forum og er fast deltager ved det årlige møde i Det verdensøkonomiske forum i Davos, der i 2021 er udskudt til juni. Ud over titlen som international redaktør er Michael Jarner techredaktør og lederskribent på Politiken. Han er desuden forfatter og medlem af bestyrelsen i Udenrigspolitisk Selskab.  

Som det hør og bør sig ved en nytårskur slutter vi dagen med bobler.

Tilmeld dig arrangementet
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik