CfL-Briefing

Hvordan bliver verden i 2021?

Velkommen til nytårskur

Medlemseksklusivt, gratis for medlemmer af CfL

Vær med, når CfL inviterer til nytårskur med Politikens internationale redaktør Michael Jarlner. Få hans bud på, hvad vi skal holde øje med i 2021.

”Trump bliver genvalgt, regnskoven gisper, japanerne dyrker robotsex, og så skal vi til at forsvare os mod solstorme.”

Sådan lød det i den årlige spåkugle fra Politikens internationale redaktør Michael Jarlner den 1. januar 2020, da han fra A-Z gav sit bud på det kommende år. Helt som spået gik det ikke – om end Jarlner forudså en økonomisk nedtur. I sin form inviterer spåkuglen til spøg, men tag ikke fejl: Der ligger dyb viden og mange, mange timers research bag artiklen, hvor redaktøren hvert år vover at tage en pejling af de vigtigste agendaer for et nyt år. 

Som medlem af CfL har du og dine lederkolleger mulighed for at møde Michael Jarlner, der vil udlægge de vigtigste internationale dagsordner, der kommer til at præge danske virksomheder og organisationer i 2021.

Hør bl.a. om verden efter Trump - og hvorfor Michael Jarlner i virkeligheden havde ret - da han sidste år skrev, at Trump vandt valget. Få indblik i, hvad der kommer til at ske i EU med Marcron på valg, Merkel der (måske) går af, og Brexit der (måske) bliver en realitet.

Michael Jarlner har arbejdet en del sammen med World Economic Forum og er fast deltager ved det årlige møde i Det verdensøkonomiske forum i Davos, der i 2021 er udskudt til juni. Ud over titlen som international redaktør er Michael Jarner techredaktør og lederskribent på Politiken. Han er desuden forfatter og medlem af bestyrelsen i Udenrigspolitisk Selskab.  

Som det hør og bør sig ved en nytårskur slutter vi dagen med bobler.

Tilmeld dig arrangementet
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

CfL-Topledertræf

Organizing for the New Normal

Uforudsigelighed og hastige ændringer er et vilkår. Hvad betyder det for din ledelse og din strategi? Velkommen til CfL-Topledertræf med Costas Markides, professor på London Business School.

DKK Medlemseksklusivt/Personlig invitation /

27. oktober 2022

1 dage

CfL og Aarhus

CfL-Briefing

Ledelse på tværs af generationer

For første gang nogensinde er der fire forskellige generationer på arbejdsmarkedet. Det stiller krav til dig som leder, men åbner også enestående muligheder. Hør hvilke, når du møder Marie Koch, seniorrådgiver i CfL.

DKK Gratis / Åbent for alle

28. oktober 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Brug kulturen i strategieksekveringen

Eksekveringsfasen er ofte er den sværeste at få hold på i strategiarbejdet, og derfor må virksomhedens kultur og vores evne til at kommunikere aldrig undervurderes. De to elementer kan være enten fødselshjælper eller spænde ben for eksekveringen.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

4. november 2022

1 dage

CfL