webinar

Sådan bliver ledergruppen en succes

Gratis for alle

Information

Dette arrangement er afholdt

På dette webinar får du ny inspiration og klare anbefalinger til, hvordan du arbejder med din ledergruppe.

Det er ikke en nem opgave, at udvikle af sin ledergruppe, men ud fra antagelsen om, at en velfungerende ledergruppe har afgørende betydninger for hele organisationens performance, så kræver det en bevidst prioritering. Det kræver vedholdenhed, og det kræver, at hele gruppen arbejder sammen om at skabe retningen og har ét fælles mål. 

Udfordringen er, at en ledergruppe er sammensat af ledere med forskellige ansvarsområder, der hver især  bliver målt på, hvordan de eksekverer inden for deres eget område, så hvad er det egentligt, ledergruppen er fælles om? 

På dette webinar sætter vi fokus på lige præcis de udfordringer, som mange ledergrupper oplever. Brug 45 minutter på at deltage. Vi lover dig, at du får:  

  • 7 konkrete anbefalinger til udvikling ledergruppen.
  • Hovedresultater af ny, unik undersøgelse af de største udfordringer i danske ledergrupper.
  • Realitetscheck og benchmarking i forhold til din organisation.
  • Adgang til gratis rapport.

Indlægsholder

Facilitator på webinaret er Henrik Graungaard, områdechef for ledelsesrådgivning i CfL.

Henrik Graungaard har stor erfaring med at gennemføre strategiske forandringsprojekter i den private og offentlige sektor. Opgaverne spænder fra at rådgive ledere med strategisk ansvar over facilitering af ledergrupper og forandringsprojekter til design af interne lederudviklingsforløb. Henrik underviser bl.a. på CfLs bestyrelsesuddannelser


Sådan deltager du

Webinaret afvikles på zoom. Du kan deltage via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere. 

Download rapport om arbejdet i danske ledergrupper

CfL har i samarbejde med Human Engage kortlagt danske ledergruppers arbejde i ny stor undersøgelse, der er unik af flere årsager.

For det første kombinerer den CfLs mange års erfaringer med at udvikle ledergrupper med Humans Engage analysekraft. For det andet står den kvantitative analyse på et solidt fundament af kvalitative interviews med syv topchefer på tværs af brancher i det private og det offentlige. For det tredje kan den bruges som et arbejdsredskab til at diskutere og spejle arbejdet i egen ledergruppe.

Udfyld formular og download rapporten. Det er også muligt at bestille en benchmarking i forhold til din egen organisation. 

Udfyld formularen

Tilmeld dig webinaret

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Læs også

Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis/Åbent for alle /

23. august 2022

1 dage

Online

Inspirationsmøder

Virtuelt Infomøde: Netværksgruppen Fremtidens salg

Lyt med når netværksleder Henrik Appelquist introducerer til CfL's faglige netværk Fremtidens salg. Mødet afholdes på Zoom og er gratis for alle.

DKK Gratis/Åbent for alle /

25. august 2022

1 dage

Online - Zoom

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til fastholdelse og trivsel

Lønpres, hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider og flere andre krav er blevet hverdag på mange arbejdspladser. Det sker i takt med, at konkurrencen om arbejdskraft er taget til i styrke. Hvordan kan vi som ledere og HR honorerer de mange krav - og i hvilket omfang?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

26. august 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Udviklingsværktøjer

Har du de rigtige værktøjer til udvikling af ledere og medarbejdere i din virksomhed? På dette infomøde bliver du introduceret til værktøjer, der bl.a. understøtter motivation og trivsel, relationer og samarbejde samt evnen til at træffe beslutninger.

DKK Åbent for alle /

31. august 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect