Nye ledere

Kom godt fra start med din lederudvikling

Brug for sparring

Er du ny i lederrollen og har du brug for sparring om, hvilke kompetencer du har brug for styrke, så giv os et ring, vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig.  

Se vores udbud af kurser for nye ledere:

Grundlæggende ledelse
Fra faglig specialist til personaleleder
Den nye leder
Prolog - udviklingsforløb for ledere uden formelt personaleansvar
Talent for ledelse

Ny i lederrollen

Som ny leder er du ofte på usikker grund; du er uden ledelsesmæssig erfaring og har ofte ikke meget andet end dine værdier og sund fornuft som ballast i den nye funktion. Du savner sandsynligvis også konkrete værktøjer.

CfLs kurser og programmer for nye ledere tager afsæt i hverdagens ledelsesdilemmaer, og hvad du som ny leder skal aflære og tillære dig, når du er gået fra at lede dig selv til at lede andre, for at få succes. Vi har tilrettelagt vores tilbud af kurser og programmer således, at du har mulighed for at vælge, hvor dybt ned i udviklingen af din lederrolle du ønsker at gå. Du kan således vælge mellem kortere og længere kursusforløb og programmer for nye ledere. 

Grundingredienserne for vores udbud af kurser for nye ledere er:

  •  indsigt i rollen som leder og hvordan du kan udfylde den
  •  øget selvindsigt og afklaring om dine personlige målsætninger
  •  udgangspunkt i dine udfordringer som leder
  •  din personlige lederudviklingsplan 
  •  netværk og coaching

Hvorfor kurser og programmer for nye ledere hos CfL

CfL har gennem 50 år arbejdet med målrettet udvikling af ledere. Vores erfaring og konstante fokus på optimering af vores kurser og programmer til nye ledere er din garanti for varigt udbytte.

Læs om vores tilbud af kurser og programmer for nye ledere nedenfor eller kontakt os og få sparring til at vælge det kursus eller program, der passer til dig.