Kom videre

Kom godt videre efter kursusforløbet Den nye leder

Du er klædt bedre på end mange nye ledere, men du kan gøre mere for din udvikling

I videoen får du tre oplagte næste skridt, du kan tage efter dit veloverståede kursus. Det er en rigtig god start på din rejse som ny eller kommende leder, hvor du vil stå langt bedre end de, der blot bliver udpeget, g derfor går direkte fra specialist til leder.

Selvom det ikke er længe siden, at du har gennemført lederkurset, og der skal selvfølgelig være tid til at tage al den nye viden ind, reflektere over den og ikke mindst implementere den i din nye hverdag som leder. Men derfor er det alligevel oplagt allerede nu at se frem mod, hvad der så skal ske.

Tag din nye viden videre

Hvad er næste skridt på din lederrejse efter kurset Den nye leder? Chefrådgiver Gitte Madsen giver dig her tre bud på, hvordan du kan arbejde videre med dit lederpotentiale efter kursusforløbet Den nye leder:

Kurser

Byg på med mere viden - find et kursus

Netværk

Styrk dit professionelle netværk - find netværk

Trin 1: En halv times personlig 1:1-rådgivning

Udnyt muligheden for at blive udfordret og få sparring på konkrete problemstillinger, du sidder med lige nu som ny eller kommende leder af Susanne Hommelgaard, der er erfaren rådgiver hos fra CfL.

Udfyld formularen og book en gratis 1-1 sparring med en erfaren rådgiver

For at vi må gemme og behandle de indtastede data skal du acceptere vores privatlivspolitik

Trin 2: Byg på med mere viden

Fire kurser, der understøtter din lederudvikling. Herunder er fire oplagte, men du kan sagtens bruge din 1:1-rådgivning til at finde det helt rette til dig.

Lige nu får du 20% rabat på dit næste kursus hos CfL, hvis du booker det inden den 31. december 2021. Se kurser, du kan få 20% rabat på. (Skriv rabatkoden “GL” i fritekstfeltet, når du tilmelder dig).

Trin 3: Styrk dit netværk

Udvikl dig sammen med andre ledere i et af vores professionelle netværk.

Se flere relevante netværk her.

Pas på! Fald ikke for disse fem faldgruber som ny leder

Som leder kan det være svært at manøvrere. Ikke mindst i starten, hvo man endnu ikke har erfaringen til at styre uden om mange faldgruber, der med tiden vil blive mere tydelige. Derfor har vi her liste fem fejl, du som ny leder bør være særlig opmærksom på. Det har vi gjort, da vi ofte ser, at de udfordrer vores kursister fra kurset Den nye leder, når de kommer tilbage i deres organisationer, og skal til at implementere den viden, som de har samlet på kurset. De fem fejl er:

  1. Kender ikke sit ledelsesrum
  2. Søger ikke støtte
  3. Drukner i driften
  4. Har ikke afstemt forventningerne
  5. Glemmer at opsøge feedback

Hvad kan du gøre, for at få et endnu bedre overblik først i din lederkarriere? Du kan udnytte din mulighed for at få 1:1-sparring med en erfaren rådgiver fra CfL. Det kan forberede dig yderligere til ikke at falde for de 5 klassiske fejl — eller nogle af de andre, der gør overgangen til leder ekstra udfordrende. Du kan også hente vores e-bog med 10 gode råd til dig der er ny leder

Book din gratis 1:1-sparring nu (online)

Du kan også hente vores e-bog med 10 gode råd til dig der er ny leder.