Dansk Erhverv og CfL indgår samarbejde om lederudvikling

Pressemeddelelse

Dansk Erhverv og ledelseshuset CfL indleder et nært samarbejde om kompetenceudvikling til ledere.

27. maj 2020

Det er en af Danmarks mest magtfulde erhvervspolitiske aktører, Dansk Erhverv, der nu indgår et samarbejde med CfL, Center for Ledelse. I fællesskab vil de to organisationer løfte danske lederes kompetencer gennem kurser, debatmøder og andre værditilbud.

Målet for Dansk Erhverv er at tilføre yderligere værdi af medlemskabet gennem supplerende, efterspurgte services til ledere, mens det for CfL handler om at nå ud til en endnu bredere målgruppe.

CfL, der er en forening, har som formål at løfte ledelseskvaliteten i danske virksomheder, og med samarbejdet vil Dansk Erhverv og CfL nå langt flere ledere og være med til at udvikle den enkelte leders personlige og ledelsesfaglige kompetencer.

Dansk Erhverv ser frem til samarbejdet:

”En dygtig leder er skabt af mange ingredienser. En hovedingrediens er nysgerrighed, og at man som leder konstant sørger for at udvikle sig selv og blive dygtigere. Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde, corona-krisen har sat tingene på spidsen, og en leder i dag skal være klædt på til at klare disse udfordringer. En del af den påklædning består i løbende kompetenceløft, og derfor er vi glade for det nye samarbejde om lederudvikling med CfL,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

I samarbejdet indgår en række af CfLs mest velestimerede kurser, men målet er også i fællesskab at udbyde morgenmøder, debatmøder og andre ledelsesfaglige tilbud.

Thomas Hanssen, direktør i CfL, siger:

”Corona-krisen har kastet dansk erhvervsliv ud i en enorm strategisk usikkerhed. Det er CfLs kerneopgave at styrke danske lederes kompetencer til at håndtere effekten af corona, reorganisere og komme stærkt tilbage efter krisen og dermed sikre danske arbejdspladser. Med samarbejdet med Dansk Erhverv får vi en helt ny arena for den mission, og vi kan hjælpe Dansk Erhverv i deres bestræbelser på at få dansk erhvervsliv tilbage på sporet hurtigst muligt.”

Samarbejdet er trådt i kraft pr. 27. maj 2020 

Kernekurser i CfL

Strategisk ledelse og eksekvering

Strategisk ledelse og eksekvering er en udviklingsrejse for den erfarne leder med strategisk ansvar, der er klar til at rykke karrieren til næste niveau.

Fik du læst CfLs toplederstafet

Eksempler på CfLs rådgivningsopgaver

Relationer, motivation og en smule Jung

E-handelshuset Hesehus har i samarbejde med CfL fået styrket relationer, kommunikation og handlekraft. Læs om et forløbet, der satte lederne på både tanke- og praktisk arbejde.

ALDIs turbo turnaround

Ny strategi, nye processer, nye butikker, nye varer og meget mere. ALDI har ændret på alt, og over 300 ledere været igennem et skræddersyet forløb. Læs, hvordan CfL har rådgivet virksomheden.

Dagrofas nye anatomi

Dagligvarekoncernen Dagrofa havde behov for bedre sammenhæng i deres performance managementsystem og fik hjælp af CfL. Resultatet blev en konkret model, der taler til både hoved, hjerte og fødder.

Colas: Den strategiske ledergruppe

Ledergrupper bliver typisk fanget i diskussioner om drift. Læs historien om en ledergruppe, der er gået fra operationelt til strategisk mindset.

Historien om ALDIs modige turnaround

Står du foran en turnaround, så lær af Finn Tang, CEO i ALDI Danmark. Grundelementerne er en klar mission omsat til fem must win battles. Læs her hvordan.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Vil du vide mere om CfL?

Kontakt CfLs ledelse

Thomas Hanssen
Direktør

Telefon: +45 2098 3911
Email: tha@cfl.dk

Anja Neiiendam
Direktør

Telefon: +45 5154 4182
Email: ane@cfl.dk

Peter Bergsagel
CFO

Telefon: +45 2452 5957
Email: pbe@cfl.dk