Tal og overbevis forsamlingen

Lær at motivere, overbevise og vende modvilje til velvilje hos dit publikum – samt hvordan du bruger præsentationsteknik til at levere retorik med præcision og troværdighed.

dit personlige lederskab
Download folder

Medlemspris: kr. 5.900,- / Andre: kr. 6.900,- (ex. moms)

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

28. marts 2023 - 28. marts 2023

Lokation: CfL, København Ø

12. juni 2023 - 12. juni 2023

Lokation: CfL, København Ø

11. september 2023 - 11. september 2023

Lokation: CfL, København Ø

Varighed 1 dag

Lokation CfL, København Ø

 • Dato og sted

  CfL, København Ø

  28. marts 2023, KL. 09:00 - 16:30

Varighed 1 dag

Lokation CfL, København Ø

 • Dato og sted

  CfL, København Ø

  12. juni 2023, KL. 09:00 - 16:30

Varighed 1 dag

Lokation CfL, København Ø

 • Dato og sted

  CfL, København Ø

  11. september 2023, KL. 09:00 - 16:30
Kurset hjælper dig til at finde det rigtige at sige på det rette øjeblik og giver dig værktøjerne til at præsentere overbevisende og troværdigt.

 

Kursets indhold

Har du nogensinde skullet overbevise dine medarbejdere eller andre omkring dig om en ny strategi, nyt projekt eller et nyt tiltag – måske oplevede du endda modvilje i forsamlingen? Dette kursus lærer dig at præsentere overbevisende og vende modvilje til velvilje. Kurset lærer dig at sælge dine idéer og gøre dem lige så lækre som en iskold cola, men med samme næringsindhold som en bønnesalat.

Målet med kurset er at klæde dig på til analysere, producere indhold og give en præsentation, der vil overbevise dine modtagere – og samtidig fremstå med høj integritet og faglighed.

Målgruppe

Kurset er relevant for dig, der er ny leder, har været leder i en kortere årrække eller er leder uden det formelle personaleansvar. Du er måske teamleder, projektleder, specialist, gruppeleder eller HR-ansvarlig. Fælles for alle deltagerne er, at de til tider har behov for kompetencer til at kunne stå foran et publikum og overbevise dem.

Forløb

Formen på kurset er en blanding af oplæg, diskussion og arbejde med udvalgte værktøjer. Der forudsættes høj deltageraktivitet. Kurset kan inddeles i tre dele:

Generelle regler for mundtlig kommunikation
Den første del undersøger bl.a. historiefortælling, og hvordan man bruger historier i en virksomhedskontekst. Dette fører til en kort øvelse, hvor hver deltager skal skrive en historie for at tale om sin virksomheds strategi, et nyt tiltag, temaet til et kommende arrangement eller andet lignende.

Indhold og struktur i en tale, der skal overbevise
Kursets anden del undersøger, hvilket indhold taler bør producere, samt hvilken rækkefølge indholdet bør komme i. Vi kigger på NABC-modellen, og deltagerne skriver en tale, hvor de (gerne) bruger deres fortælling fra tidligere.

Retorisk præsentationsteknik
Den tredje og sidste del handler om præsentationsteknik. Kursisterne får værktøjer og øvelser til at præsentere overbevisende og troværdigt; for hvordan bruger du egentlig dit kropssprog, din ansigtsmimik og din stemme til at understøtte dit budskab? Kurset slutter med at kursisterne præsenterer overfor hinanden i grupper af tre, hvor underviseren går fra gruppe til gruppe og coacher. Hvis der er enkelte, der har lyst til at præsentere foran hele holdet, får de mulighed for det.

Før start

Du kan med fordel overveje en case hjemmefra, noget du kan arbejde på undervejs og præsentere ved kurset.

 

 

Dit udbytte

 1. Hvordan du udvælger indhold, der virker overbevisende
 2. Hvordan du strukturerer en tale, der flytter dit publikums holdninger og forståelse
 3. Hvordan du fremfører en tale overbevisende og troværdigt
 4. Hvordan du overvinder nervøsitet.

Din virksomheds udbytte

 1. Ledere og medarbejdere der er dygtigere til at overbevise andre om virksomhedens budskaber, strategier mm.
 2. Ledere og medarbejdere der er bedre til at formidle kompleks viden
 3. Ledere og medarbejdere der er bedre til at fremstå kompetente og passionerede
 4. Mere scenevante ledere og medarbejdere, der er dygtigere til at præsentere troværdigt og overbevisende

Mathias Veis er cand.mag. i retorik og har været taleskriver for bl.a. Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, Jakob Ellemann Jensen, formand for Venstre, Ida Auken, MF for Socialdemokratiet m.fl. Derudover har han også undervist i taleskrivning på Aarhus og Københavns Universitet. Han har skrevet vel over 300 taler og rådgivet toppolitikere og ledere fra dansk erhvervsliv i næsten 10 år. 

Tilmeld dig kurset

Vælg startdato
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Feedback fra deltagere

Hent vores brochure og se vores kurser indenfor personlig udvikling Brochuren giver et fuldt overblik over kurser til dig indenfor personlig udvikling. Kontinuerlig personlig udvikling er nøglen til resultater og succes både for medarbejdere, ledere og virksomhed. Brochuren giver et indblik i kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du behov for sparring eller har du spørgsmål?

Susanne Hommelgaard
Seniorrådgiver

T: +45 5154 4166
M: suh@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Ledere med nogen erfaring

Din kommunikation som leder

Bliv bevidst om din egen og din organisations kommunikation. Du får også værktøjer til at kommunikere med dine medarbejdere om jeres fælles mål.

DKK 16.900,- / 18.590,-

20. marts 2023

3 dage

Personlig udvikling

Kommunikation og personlig udvikling

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at udvikle din kommunikation gennem en fremadrettet, bevidst og fokuseret udvikling med afsæt i din egen personlighed og dine egne værdier.

DKK 10.900,- / 12.900,-

19. april 2023

2 dage

CfL

Personlig udvikling

Personlig planlægning og effektivitet

Fra tidsstyret til tidsstyrer Arbejder du bevidst med din personlige planlægning, vil du opleve langt større overblik, fokus og effektivitet.

DKK 10.900,- / 12.900,-

6. marts 2023

2 dage

CfL