CfL tager hvert år temperaturen på en række aktuelle ledelsesmæssige udfordringer og trends. Det sker i form af
CfL-Undersøgelser. Du kan selv deltage. Læs her hvordan.

Ledelse er den enkeltfaktor, der har den største betydning for erhvervslivets succes. Det er en af grundpillerne i CfL, men hvordan forholder det sig i praksis? Hvor gode er lederne til at gå foran og drive de nødvendige forandringer?

Det tager CfL temperaturen på i en række årlige undersøgelser, der spænder fra forandringsledelse over nye organisationsformer til samfundsansvar. CfL-Undersøgelserne tager afsæt i aktuelle temaer, og de varierer fra år til år. 

Der er ikke tale om store forkromede kortlægninger, men CfL-Undersøgelserne er en klar indikator på, hvordan danske ledere tænker og agerer. 

Du finder resultater og artikler om de nyeste CfL-Undersøgelser nedenfor. 

Sådan udvælger CfL temaer

Hvilke dagsordner bør CfL eje, og hvordan identificerer vi nye trends og omsætter dem til ledelse? En vigtig inspirationskilde til CfL-Undersøgelserne er CfL-Advisory Board, der består af et bredt felt af beslutningstagere.  

Desuden er CfL dagligt i dialog med danske ledere gennem:
Rådgivningkompetenceudvikling, netværk og testværktøjer. Det bidrager naturligt til CfLs udviklings-pipeline.   

Deltag i CfL-Tredpanelet  

Du kan selv være med til at påvirke resultaterne og give din mening til kende ved at tilmelde dig CfL-Trendpanelet. 

CfL-Trendpanelet er åbent for alle ledere i danske virksomheder og organisationer ‒ både private og offentlige. Du tilmelder dig ved at udfylde formular i siden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at skrive en mail til info@cfl.dk 

Som deltager i CfL-Trendpanelet får du:

  • Invitation til op til seks internetbaserede CfL-Undersøgelser om året. De tager ca. 10 min. at gennemføre. Din deltagelse er naturligvis frivillig. 
  • Mulighed for at deltage i lodtrækning om præmier efter hver CfL-Undersøgelse.

Deltag på CfL-Klubhusmøderne

Hvis din virksomhed er medlem af CfL har du og din ledergruppe gratis adgang til en lang række årlige arrangementer, herunder CfL-Klubhusmøderne. 

Det er her, resultaterne fra CfL-Undersøgelserne fremlægges, og det giver dig en enestående mulighed for at diskutere aktuelle temaer med andre ledere og HR professionelle.