Kursus

Anerkendende ledelse

Skab engagement, arbejdsglæde og bedre resultater

anerkendende leder
13.000,- / 15.300,-

Information

Der er ingen planlagte afholdelsesdatoer. Klik her for at få besked når der kommer nye datoer.

>Download folder om kurset

Anerkendende ledelse er én måde at gå til ledelsesopgaverne på.

Ved at skabe lyst, mod og engagement blandt dine medarbejdere sikrer du den nødvendige energi, der får organisationen til at bevæge sig mod et fælles mål.

Forløb

Kurset er et 2-dages kursus, hvor vi veksler mellem oplæg, øvelser, diskussion og personlig refleksion. Kurset tager udgangspunkt i din hverdag og dine ønsker til forandring. Du arbejder med dine egne cases og får på den måde skabt en masse konkrete, nye handlemuligheder, som du kan afprøve i din egen organisation med det samme.

Målgruppe

Du er leder i en stor eller lille organisation, og du kan have både meget eller lidt ledelseserfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at udvikle dig som leder og til at inspirere dine medarbejdere for at skabe bedre resultater sammen med dem. Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Dansk Arbejdsgiverforening, Silkeborg Tekniske Skole, Region Sjælland og Rigsadvokaten.

Dit udbytte

Anerkendende ledelse lærer du at bruge ressourcerne og de positive erfaringer i organisationen til at skabe fremdrift og forandring. Det gøres bedst med afsæt i den anerkendende tankegang og ved at tage afsæt i succeshistorier.

Vi arbejder med kommunikation, feedback, forandringer, konflikthåndtering, ikkevoldelig kommunikation, adfærd mv., og du får som deltager både inspiration og konkrete anvisninger til, hvordan du kan udvikle din lederrolle – og dig selv ‒ ved hjælp af den anerkendende tilgang.

Modul 1: Dag 1

Personligheden på arbejde

Deltagerne introduceres til programmet, til hinanden og til kursets personlighedspsykologiske afsæt, samt arbejder med egen personlighedsprofiler. Dagens temaer er:

 • Præsentation
 • Personlighed, identitet og omdømm
 • Solsider og skyggesider
 • Udlevering af Reflector Big Five personlighedsprofil

Modul 1: Dag 2

Værdier og motivation i ledelse og følgeskab

Deltagerne introduceres til Robert Hogans evolutionspsykologisk baserede teorier om ledelseseffektivitet, samt arbejder i supervisionsgrupper med egne cases.

Modulet giver dig:

 • Socioanalytisk ledelsesteori: Getting ahead og getting along
 • Evolution og motivation
 • Værdiafklaring

Testtilbagemelding på Reflector Big Five

I mellem modul 1 og 2 får deltagerne en individuel og fortrolig testtilbagemelding på deres Reflector Big Five profil.

Modul 2: Dag 1

Sociale hierarkier og gruppedynamik

Deltagerne arbejder via teoretiske modeller, egen-cases, øvelser og refleksion med egen rolle i gruppedynamikker.

Modulet giver dig:

 • Indsigt i egen psykologi under tvetydige forhold
 • Analyse af status vs. præstationshierarkier i din medarbejdergruppe
 • Viden om gruppepres og forsvarspræget adfærd

Modul 2: Dag 1

Kommunikation og social intelligens

Deltagerne arbejder via teoretiske modeller, øvelser og refleksion med kommunikation som deres centrale ledelsesværktøj, samt får supervision på egne cases.

Modulet giver dig:

 • Viden om og træning i klar kommunikation
 • Fokus på social intelligens
 • Personlig udviklingsplan

Seniorrådgiver Pernille Grove
Seniorrådgiver Michael Tolstrup

Hent folder om Anerkendende ledelse Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Ofte stillede spørgsmål

Der er gratis parkering og ladestationer til elbiler hos CfL. Parkeringsforholdene kan variere hos de forskellige konferencesteder vi benytter. Tjek derfor på det enkelte konferencesteds hjemmeside.

CfL ligger  200 meter fra Østerport station i København, hvortil der er gode bus og togforbindelser. Vi bestræber os altid på at lægge internatmodulerne tæt på offentlig transport. Spørg os gerne i forhold til konkrete afholdelser på info@cfl.dk.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig kurset selvom din virksomhed ikke er medlem af CfL.

Ja forløbet er med fuld forplejning. Kontakt os gerne, hvis du har allergi, eller der er andre særlige hensyn vi skal tage, på info@cfl.dk.

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Du kan trygt tilmelde dig alle CfLs fysiske aktiviteter. Vi overholder til enhver tid myndighedernes anbefalinger om sundhed og sikkerhed. Du kan læse mere om vores coronaberedskab her.

13.000,- / 15.300,-

Information

Der er ingen planlagte afholdelsesdatoer. Klik her for at få besked når der kommer nye datoer.

>Download folder om kurset

Har du behov for sparring, eller har du spørgsmål?

Susanne Hommelgaard

Susanne Hommelgaard
Senior kompetencerådgiver

T: +45 5154 4166
M: suh@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Hent vores brochure og se vores kurser indenfor personlig udvikling Brochuren giver et fuldt overblik over kurser til dig indenfor personlig udvikling. Kontinuerlig personlig udvikling er nøglen til resultater og succes både for medarbejdere, ledere og virksomhed. Brochuren giver et indblik i kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Andre har kigget på

Strategisk ledelse og eksekvering

Strategisk ledelse og eksekvering er en udviklingsrejse for den erfarne leder med strategisk ansvar, der er klar til at rykke karrieren til næste niveau.

Distanceledelse - Grønland

Skab nærhed på trods af distancen. Få skabt de forventede resultater og fasthold relationen til dine medarbejdere selvom I er adskilt i tid eller geografi

Diversitet som strategi i ledelse

Skal diversitet og inklusion lykkes, må vi gøre op med gængse forestillinger om ledelse, effektivitet og performance. Diversitet som strategi er ikke kun etik, men også god forretning. Få nye metoder til at bringe forskellighed i spil og navigere i kompleksitet

Få besked om nye datoer

For at få en mail når der er nye datoer skal du acceptere vores privatlivspolitik