Mediaplanet har skrevet om, hvad der gør en virksomhed eller organisation til en attraktiv arbejdsplads. Det er der flere bud på. CfLs eksperter på området udtaler sig i forskellige artikler.


Artiklerne er bragt af Mediaplanet

 

En arbejdsplads kan være attraktiv på grund af mange ting. Alt lige fra arbejdsmiljø til det rette team over god ledelse og diversitet kan spille ind. Mediaplanet har samlet alle parametrene i en række artikler. Læs bl.a. om:

 

Funktionel diversitet

Funktionel diversitet. Det kan ikke alene være med til at styrke organisationen gennem bedre beslutningsprocesser i virksomheden. Det kan også være med til at sikre en stærk bundlinje, fortæller seniorrådgiver hos CfL, Christina Lundsgaard Ottsen, der har forsket i ledelse på Aarhus universitet og har en Ph.D i tværkulturel diversitet. Hun understreger dog, at det ikke kommer af sig selv. 

Læs artiklen her

 

High performing teams

Du kan også læse om, at hemmeligheden bag en moderne virksomheds succes ofte er stærke teams. Og det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan sikrer man high performing teams? Det giver Troels Gottlieb, seniorrådgiver i Center for Ledelse, et bud på.

Læs artiklen her